2024/04/25

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 4 D.

Unsplash nuotrauka

Gegužės 4-oji – Šv. Florijonas, Gaisrų sergėtojo diena; Latvijos Nepriklausomybės Deklaracijos diena.

AVINAS. Jums gali priminti skolą arba paprašyti kažką paskolinti. Pasiskolintą daiktą itin saugokite, nes galite jį sugadinti, prarasti. Gali būti, kad jus be vargo vedžios už nosies“ žmonės, kuriuos vertinate, pasitikite.

JAUTIS. Šiandieniniai kontaktai bus pamokantys, galbūt per nemalonias patirtis, praradimus, jūsų silpnybių atskleidimus. Labiau vertinkite žmones, kurie jumis rūpinasi. Venkite barnių, neskleiskite apkalbų ir netikėkite jomis.

DVYNIAI. Gali tekti rimtai paplušėti. Iš savęs ir kitų reikalaukite atsakingo požiūrio į atliekamas pareigas, skleidžiamą informaciją. Galima keista pažintis ar neįprastas renginys. Saugokitės sukčių.

VĖŽYS. Šiandien gali nustebinti vaikų poelgiai ar pareiškimai, taip pat artimo žmogaus iškelta scena. Labiau klausykite proto balso, o ne avantiūristiškai nusiteikusių pažįstamų. Jeigu linksminsitės, flirtuosite, tai jauskite vietą, laiką ir saiką.

LIŪTAS. Stengsitės susidoroti su nemažu kiekiu buitinių problemų. Galbūt taip mėginsite pabėgti nuo nerimo, susijusio su partneryste, karjera. Į artimųjų išreikštą kritiką reaguokite konstruktyviai, be pykčio. Atidžiau prižiūrėkite vaikus.

MERGELĖ. Galbūt turėsite daug protinio darbo arba teks įtemptai mokytis. Tai labai išvargins. Išsiblaškymas kelyje gali per daug kainuoti. Vakare galite sulaukti keistų pasiūlymų, dviprasmiškų užuominų.

SVARSTYKLĖS. Ši diena skatins puikuotis prieš kitus savo galimybėmis, statusu. Regis, neduos ramybės konkurentai arba kilusios abejonės dėl moralinių dalykų, siekiant meilės ar naudos, renkantis kelionę ar darbą.

SKORPIONAS. Tikriausiai teks pasukti galvą, jeigu norite taikiai išspręsti komplikuotus reikalus, nutraukti arba sureguliuoti įtampą keliančius ryšius. Jei nesugebėsite darniai sutarti su savimi, prie kitų nė nesiartinkite.

ŠAULYS. Būsite lengvai pažeidžiami. Jumis gali mėginti manipuliuoti nekokią įtaką darantys asmenys. Arba per jūsų neatsargumą, abejingumą nukentės kitas žmogus. Pasistenkite šį vakarą praleisti kuo ramiau. Saugokitės sukčių, neblaivių asmenų.

OŽIARAGIS. Be reikalo nersitės iš kailio stengdamiesi visiems įtikti. Tai pasirodys neįmanoma. Verčiau neužsiimkite tuo, prie ko nelinksta širdis. Kuo atsakingiau atlikite savo profesines pareigas.

VANDENIS. Gali būti, kad spręsis kažkokie teisiniai reikalai. Galimas nemalonus incidentas kelyje ar bendraujant su nepalankiai nusiteikusiu asmeniu. Būkite santūresni, nepraraskite savitvardos. Lengvai gali nutrūkti ryšiai, kuriuos branginate.

ŽUVYS. Pasižymėsite jautrumu, nervingumu. Svarbiuose santykiuose gali padvelkti nenuoširdumu, manipuliavimais. Saugokitės sukčių bei patys būkite sąžiningi savo ir kitų atžvilgiu.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video