2024/05/01

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 3 D.

Unsplash nuotrauka

Gegužės 3-ioji – Saulės diena; Pasaulinė spaudos laisvės diena; 1791 m. pirmosios rašytinės Konstitucijos Europoje diena; Pasaulinė vabzdžiaėdžių augalų diena.

AVINAS. Šiandien nelengva bus suprasti, kas geriau, ir teisingai pasirinkti. Juo labiau kad jūsų ir aplinkinių nuomonės daug kur nesutaps. Neskubėkite dalinti pažadų, neprovokuokite ginčų.

JAUTIS. Norėsis daug nuveikti, bet gali pritrūkti jėgų arba atsirasti nenumatytų kliūčių. Rimtai nusiteikti darbui gali šiek tiek trukdyti ir mintys apie savus ar svetimus meilės reikalus, apgaules, pasipelnymus, manipuliavimus ir pan.

DVYNIAI. Gali nutikti kažkas nenumatyta arba jus užvaldys iliuzijos. Galbūt tikėsitės laimėjimo ar naudos ten, kur to neverta tikėtis. Verčiau nesileiskite į abejotinus nuotykius, aferas.

VĖŽYS. Nerami diena. Verčiau nesiimkite to, ko nesugebate ar neišmanote. Atsargiau vertinkite ideologinius, vertybinius dalykus, neskubėkite kažkam aklai pritarti ar atmesti. Pasidžiaukite namų šiluma, jaukumu, bendravimu su šeima.

LIŪTAS. Galimi svarbūs pokalbiai, susitikimai. Susilaikykite nuo pretenzijų reiškimo, ypač jei patys nesate šventi, kitu atveju jūsų nuodėmės gali būti pateiktos viešai aptarti, o nuopelnai – sumenkinti.

MERGELĖ. Darbinga, produktyvi diena, tačiau galimi finansiniai apsirikimai, nuostolingi susitarimai. Įmanomos ir pajamos, tačiau tai, ką gausite, tuoj pat gali būti iš jūsų išviliota. Saugokitės nesąžiningų asmenų.

SVARSTYKLĖS. Jūsų emocionalumas šiandien gali trukdyti deramai atlikti pareigas. Tam tikrų trikdžių gali kilti reikaluose, susijusiuose su reklama, transportu, mokslu. Labiau derinkitės prie aplinkybių ir kitų žmonių.

SKORPIONAS. Jausite nerimą, bus sunku tinkamai save išreikšti. Gali pablogėti savijauta arba vargins artimųjų problemos. Galite sulaukti keistos žinios iš giminaičio. Venkite nelegalių sandėrių.

ŠAULYS. Jūsų patirtį, sugebėjimus labiau įvertins svetimi žmonės, o artimiesiems, pažįstamiems galite neįtikti, nebekelti pasitikėjimo. Gali varginti keistos meilės peripetijos.

OŽIARAGIS. Kelionėje ar darbe gali kilti problemų. Saugokite dokumentus, laiku atlikite prisiimtus įsipareigojimus. Jeigu galvosite apie pašalinius dalykus, regsite intrigas, neabejotinai neišvengsite nesusipratimų ir apkalbų.

VANDENIS. Turėsite nemažai rūpesčių, jeigu ruošiatės kelionei, egzaminams ar pan. Galbūt laiku negavote ar nepateikėte reikalingų dokumentų, duomenų, atsiskaitymų.

ŽUVYS. Būsite linkę išlaidauti ir pasiduoti pagundoms, kurios žada įvairių rizikų. Gero ir lengvo gyvenimo troškulys gali nuvesti į nemalonumų liūną. Visur svarbu saikas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video