2024/04/25

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 2 D.

Unsplash nuotrauka

Gegužės 2-oji – Pasaulinė tuno diena.

AVINAS. Regis, domins kitų žmonių požiūris į jūsų sumanymus. Jausitės stebimi ir vertinami. Gana lengva bus sužavėti ir susižavėti. Tik nepiktnaudžiaukite ryšiais, statusu.

JAUTIS. Turėtų neblogai sektis dalykinė veikla. Galbūt kils minčių apie tai, kad reikia keisti darbą, gyvenimo būdą. Pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, grožio profilaktikai.

DVYNIAI. Ši diena skatins kūrybingumą, polėkį, bet kartu gali atnešti ir keistų netikėtumų, susijusių su vaikais, mylimu žmogumi. Galbūt suprasite, kad dėl darbų buvote kai ką pamiršę ir tai derėtų kažkaip kompensuoti.

VĖŽYS. Jausite permainingą įtaką ir nuotaiką. Galbūt rūpesčių sukels artimas žmogus. Pasistenkite kurti namuose darnius santykius. Labiau atsižvelkite į namiškių poreikius planuodami pirkinius ir permainas.

LIŪTAS. Šiandien daug bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis. Per ilgas liežuvis gali pridaryti problemų. Nepulkite viešinti išgirstos abejotinos informacijos, tikrinkite faktus bei nepamirškite diplomatijos.

MERGELĖ. Pasižymėsite išaugusia iniciatyva, energetiniu potencialu, kūrybingumu. Regis, seksis stiprinti savo turtines pozicijas. Galimas perspektyvus pasiūlymas. Visgi sukčių susidomėjimas jumis taip pat labai tikėtinas. Nebūkite patiklūs.

SVARSTYKLĖS. Jeigu norite turėti mažiau problemų, nemėginkite išpešti daugiau naudos, nei nusipelnėte. Pasistenkite išlaikyti darną, įkyriai nebrukite aplinkiniams savo nuomonės bei abejotinos propagandos. Labiau rūpinkitės savo augintinais.

SKORPIONAS. Tai nemažų iliuzijų diena, todėl vertėtų atsargiau žvelgti į siūlomas naujoves. Išorinės įtakos bus tokios, kad ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip įsivaizdavote.

ŠAULYS. Diena žada planuotus ir neplanuotus susitikimus. Seksis organizaciniai reikalai, gali prasiplėsti visuomeniniai ryšiai, draugų ratas. Tik pasistenkite neįsivelti į kai kurių pažįstamų siūlomas avantiūras.

OŽIARAGIS. Šiandien bus itin vertinamas kompetentingumas bei socialinis statusas. Galite pasinaudoti savo privalumais. Kita vertus, ne viskas bus auksas, kas juo žibės. Ir tai gali labai greitai paaiškėti.

VANDENIS. Tai gali būti platesnio pažinimo diena, kai geriau suvokiami nauji keliai, naujos galimybės. Gali būti, kad be aiškios priežasties padidės optimizmo jausmas, noras kažką tikslingai veikti, keisti.

ŽUVYS. Galite būti skubinami imtis reikalų, susijusių su vertybiniais popieriais, paskolomis, draudimu, alimentais ar pan. Į gera neišeis mėginimas pasipelnyti manipuliuojant svetimais pinigais, dokumentais. Nesivelkite į aferas.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video