2024/04/29

 

KUPIŠKIO UGNIAGESIAI SKELBIA ATVIRŲ DURŲ DIENĄ

Atvirų durų dieną gyventojai ir mokiniai kviečiami apsilankyti Kupiškio priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje ir susipažinti su jos atliekamu darbu. Nuotrauka iš Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos archyvo

Kasmet gegužės 4-ąją ugniagesiai mini savo profesinę šventę – Šv. Florijono, ugniagesių globėjo, dieną. Kupiškio priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba šią dieną kviečia visuomenę į atvirų durų dieną.

Jurga BANIONIENĖ

Kupiškio priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje, Energetikų g. 7, laukiami darželinukai, mokiniai, senjorai ir visi tie, kuriems įdomi ugniagesių darbo specifika, jų technika, patalpos.

„Kviečiame visus ateiti. Skambinome, raginome ir mokyklas, kad įsijungtų mokiniai.

Visi bus supažindinti su turima ugniagesių įranga, transporto priemonėmis, aprodysime patalpas, pabendrausime, papasakosime, kaip elgtis kilus gaisrui, apie saugų elgesį vandenyje, stovyklaujant gamtoje.

Atvirų durų diena vyks nuo 9 iki 15 valandos“, – pasakojo Kupiškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyriausiasis specialistas Vaidas Juknevičius.

Anot pašnekovo, tradicija rengti atvirų durų dieną gyvavo iki pandemijos, paskui kurį laiką buvo nutrūkusi. Dabar ji vėl sugrąžinta.

„Daugiausia susidomėjimo sulaukiame iš mokymo įstaigų, atvyksta vaikai, kalbame prevencinėmis temomis.

Šį kartą kviečiame aktyviai įsijungti ir visą visuomenę ir plačiau sužinoti apie ugniagesių veiklą, darbą“, – ragino V. Juknevičius.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video