2024/04/20

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 1 D.

Unsplash nuotrauka

Gegužės 1-oji – Tarptautinė darbininkų diena; Gegutės diena; Lietuvos įstojimo į Europos Sąjungą diena; Binarinės nomenklatūros diena.

AVINAS. Jūs tikriausiai sugaišite laiko peržiūrėdami garderobą, viską matuodamiesi ir tobulindami savo pavasarinį įvaizdį. Galite mėginti atlikti darbus, kuriems vis pritrūkdavo ūpo. Galbūt savo dėmesiu labiau palepinsite augintinius.

JAUTIS. Regis, atsiras įvairių pagundų. Kultūrinė, meninė veikla bei renginiai bus puikus laiko praleidimas. Stenkitės objektyviai vertinti mylimo žmogaus, vaikų poreikius bei poelgius.

DVYNIAI. Regis, norėsite pasinaudoti ilgesniu savaitgaliu, kad kitaip pertvarkytumėte namus ar skirtumėte laiko tik savo asmeniniams poreikiams. Šeimos narys gali tam prieštarauti ir šiek tiek riboti jūsų pasirinkimus.

VĖŽYS. Turėtų būti smagu leisti laiką su tais žmonėmis, kurių pasiilgote, arba su tais, kurie mėgsta flirtuoti, diskutuoti ar sportuoti. Visgi savo norus jums teks derinti su galimybėmis, o jas gali riboti vaikai, augintiniai.

LIŪTAS. Jus gali dominti nekilnojamojo turto reikalai, ilgalaikio naudojimo daiktai, brangios prekės ar paslaugos. Naujam pirkiniui nebūtinai pritars gyvenimo partneris. Sugalvokite, kaip jį įtikinti ar pamaloninti, ir turbūt pralaušite ledus.

MERGELĖ. Ši diena gali būti džiaugsminga, kūrybinga ir romantiška. Viskas priklausys nuo emocinio fono, nuotaikos. Iš dalies sau ją kuriate patys, todėl pasistenkite nusiteikti sėkmei ir maloniam bendravimui.

SVARSTYKLĖS. Galite kažkam daryti spaudimą norėdami išgauti paslaptį arba priversti tą asmenį elgtis taip, kaip naudinga jums. Arba jūs patys patirsite manipuliavimą jūsų jausmais ir kt. Veikiausiai tai intriguos, bet neaiškumų neišsklaidys.

SKORPIONAS. Ši diena turėtų būti džiugi, drauginga. Tiktų aktyviai pabendrauti su artimaisiais, draugais, vykti į svečius, šou renginius, teatrą, parodas ir t. t. Tačiau renkantis brangius pirkinius reikėtų būti atidiems, nes kokybė gali neatitikti kainos.

ŠAULYS. Raskite galimybių maloniai atsipalaiduoti, pasilepinti komfortu, jeigu ne materialiniu, tai nors emociniu. Jums būtinai reikia nors trumpam liautis galvojus apie sunkius darbus, jeigu šiandien turite laisvą poilsio dieną.

OŽIARAGIS. Regis, ši diena bus turininga. Galite sulaukti svečio iš toli arba patys užtrukti kelionėje. Jeigu nesate išvykę į kelionę, viešnagę, tai vis tiek nenustygsite vietoje. Rasite ir kur paganyti akis ir kaip praplėsti akiratį.

VANDENIS. Sustiprės erotinis interesas, sieksite slapto nuotykio arba apie jį svajosite. Realus flirtas veikiausiai nenuvils, tačiau virtuali meilės intriga gali būti rizikinga. Pasisaugokite internetinių sukčių.

ŽUVYS. Šiandien jums nestigs dėmesio ir turbūt teks rinktis, kam teikti prioritetą. Stenkitės neapsirikti rinkdamiesi kompaniją maloniam laisvalaikiui. Saugokitės sukčių.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video