2024/04/25

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 29 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Balandžio 29-oji – Tarptautinė šokio diena; Tarptautinė cheminio karo aukų atminimo diena; Tarptautinė veterinarijos diena.

AVINAS. Regis, matysite ir girdėsite tai, ką norite, todėl jausitės puikiai. Persipins tikrovė ir žaidimas, kūryba ir fizinis aktyvumas. Jei rinksitės užsiėmimus pagal vidinį pojūtį, turėtumėte šauniai praleisti dieną.

JAUTIS. Regis, staiga pajusite, kad norisi permainų asmeniniame gyvenime, nuotykių ir sporto, atgaivintų senų draugysčių ir hobių. Į jūsų sielą gali įsibrauti gūsis svaigaus chaoso.

DVYNIAI. Jums seksis sudominti kitus žmones. Pasižymėsite išlaidumu, dosnumu. Pokalbiai telefonu, susirašinėjimai, apsipirkinėjimai arba trumpos išvykos suteiks įspūdžių ir malonumo.

VĖŽYS. Tikėtini viliojami pasiūlymai. Būsite nusiteikę paišlaidauti ir papramogauti. Galite nusipirkti ekstravagantišką daiktą, detalę arba ką nors kitą nustebinti originaliu siurprizu.

LIŪTAS. Regis, jums labai svarbus atrodys draugiškumas, minčių bendrumas, solidarumas. Šiandien nereikės ilgai ieškoti draugijos, jeigu jos prireiks. Visgi galbūt teks ruoštis kelionei ar egzaminui, ir laisvo laiko labai sumažės.

MERGELĖ. Būsite sentimentalūs, nersite į svajones, prisiminimus. Galbūt ryšitės kam nors išlieti širdį. Galimas kūrybinis įkvėpimas. Pažįstamas žmogus gali pateikti siūlymą kartu sudalyvauti sporto renginyje, leistis į kelionę ar kt.

SVARSTYKLĖS. Šiandien gali nustebinti sutuoktinis ar pažįstamas savo neįprastu elgesiu ar sumanymais. Galbūt tai jus suintriguos ir įtrauks tarsi į žaidimą, spontanišką avantiūrą.

SKORPIONAS. Diena gali būti turininga, įdomi, ypač jei keliaujate ar dalyvaujate ypatingame renginyje. Gali pasirodyti, kad tai, ką padarėte dėl artimo žmogaus arba kitų žmonių, yra gana reikšminga.

ŠAULYS. Turėsite galimybių pritraukti dominančių žmonių dėmesį, pasijusti kažkuo išskirtiniai. Gebėjimas pažvelgti tarsi iš perspektyvos ar filosofiniu kampu gali padiktuoti svarbų sprendimą.

OŽIARAGIS. Šiandieną sustiprės jūsų apetitas naujovėms, meilės nuotykiams. Turbūt ieškosite pikantiškų užsiėmimų ir įspūdžių. Gali būti, kad jūsų sumanymai labai nudžiugins vaikus, mylimą žmogų.

VANDENIS. Galite drąsiai eksperimentuoti savo artimoje aplinkoje originaliai keisdami interjerą ar eksterjerą, apželdinimą, techniką ir pan. Apie dominantį asmenį galite sužinoti naujienų, kurios pakeis kai kurias jūsų nuostatas.

ŽUVYS. Gali būti, kad šiandien itin daug dėmesio skirsite mitybai, dietai, sportui, sveikatos ir grožio profilaktikai, vaikams bei gyvūnams. Gali padvelkti ir kažkokiomis avantiūromis, nuotykiais.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video