2024/04/26

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 27 D.

Unsplash nuotrauka

Balandžio 27-oji – Medicinos darbuotojų diena; Pasaulinė grafinio dizaino diena.

AVINAS. Regis, sulauksite pasiūlymų, susijusių su verslu, visuomenine veikla ar kt. Santūriai įvertinkite savo galimybės ir neįsipareigokite per daug. Galimi nemalonumai per nesaikingumą. Meilė, vaikai taip pat gali sukelti rūpesčių.

JAUTIS. Darbe būsite užimti tiek, kad dėmesio pritrūks artimiesiems. Be to, jiems nebeatrodys, kad jūsų pastangos atneš naudos. Labiau pasitikėkite savimi ir nesigraužkite dėl pasitaikančių nesklandumų.

DVYNIAI. Būsite linkę kitus mokyti, moralizuoti, tačiau neatsisakysite abejotinų teorijų ir užsiėmimų. Gali būti, kad galvą skaudės dėl paskleistos dezinformacijos, kai kurių susikomplikavusių reikalų. Atsargiai kelyje.

VĖŽYS. Nuo svarbaus sprendimo geriau būtų susilaikyti, jei pristigo laiko nuodugniam apmąstymui, sąnaudų įvertinimui. Kreipkite dėmesį ne vien į galimos naudos faktorių. Pasielgę neetiškai ar neteisingai, taip pat daug prarastumėte.

LIŪTAS. Įtampa tvyros santykiuose su antrąja puse, oponentais. Tikriausiai savo nepakantumu provokuosite konfliktines situacijas. Reikėtų laiku sutvarkyti finansinius reikalus, deklaruoti pajamas.

MERGELĖ. Būsite kūrybingi, tačiau nelabai linkę bendrauti ir atsiskleisti. Galbūt nerimausite dėl vaikų poreikių, artimo žmogaus sveikatos ar piniginių problemų.

SVARSTYKLĖS. Regis, bus nelengva atsikratyti minčių apie meilės pagundas arba kiek neįprastas vaikų aktualijas. Pasistenkite laiku sumokėti mokesčius, skolas, draudimo įmokas.

SKORPIONAS. Kai kurie dalykiniai susitikimai gali būti komplikuoti arba nerimo sukels artimųjų problemos. Neskubėkite įsipareigoti, žadėti, užsiimti naujais darbais.

ŠAULYS. Tikėtini intelektualūs pokalbiai, gana palankiai turėtų būti įvertintas jūsų objektyvumas, kompetencija. Tačiau pasireikš skubėjimas tiek prie vairo, tiek tariantis, žadant. Saugokitės avarijų.

OŽIARAGIS. Regis, jau nuo ryto pradėsite nerimauti, ar pavyks pasiekti numatytus rezultatus. Galite pastebėti tam tikrą žalą arba spragą, dėl kurios gresia nuostolis. Finansinius dokumentus tvarkykite labai atidžiai.

VANDENIS. Stokosite emocinės pusiausvyros, gal net ir pagarbos bei pakantumo kitiems. Fanatiškai susikoncentruosite į vieną reikalą, darbą, žmogų arba į savo būseną.

ŽUVYS. Šiandien pasistenkite daryti tai, ką privalote, o ne gaiškite laiką su abejotinos reputacijos veikėjais. Gali būti, kad pajusite žalingų įpročių pasekmes. Saugokite savo sveikatą, turtą, atsargiai vairuokite.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video