2024/04/28

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 26 D.

Unsplash nuotrauka

Balandžio 26-oji – Tarptautinė kovos su triukšmu diena; Pasaulinė intelektinės nuosavybės diena; Tarptautinė Černobylio avarijos aukų atminimo diena.

AVINAS. Šį rytą būsite tokie jautrūs, kad opiai reaguosite į menkiausią nepasisekimą, nepalankumą. Tramdykite impulsyvumą, venkite rizikos. Svarbu neprarasti vilčių dėl materialinės padėties pagerėjimo, santykių pasitaisymo šeimoje. Tai jūsų rankose.

JAUTIS. Šiandien lengvai ir noriai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, galbūt vyksite į netolimą kelionę ar sudarysite aktualią sutartį. Turėtų sektis reikalai, susiję su mokslu, žiniasklaida, reklama, transportu.

DVYNIAI. Šiandien galite tikėtis gana sklandaus susikalbėjimo su aplinkiniais. Tikėtina nauda, jei būsite nusiteikę tvarkyti verslo reikalus, aptarti ilgalaikes komercines, nuomos sutartis.

VĖŽYS. Pasižymėsite emocionalumu, nuotaikų kaita. Daugiau dėmesio skirkite kasdieniniams reikalams ir žmonėms, kurie laukia jūsų dėmesio. Net paprasčiausia namų ruoša, pyrago kepimas, žemės darbeliai veiks tarsi sielos vaistai.

LIŪTAS. Šiandien energijos turėsite nedaug, tačiau teigiama nuostata padės jums neprarasti savitvardos ir pasitikėjimo, jei tektų demonstruoti kompetenciją, žinias. Galite tikėtis naudos iš konfidencialių reikalų, socialinės sferos.

MERGELĖ. Nuo pat ryto bus raginimų aktyviai veikti ir rūpintis ne vien savimi. Jeigu dirbate kolektyve, su komanda, šiandien ypač stipriai pasijusite grupės dalimi, galbūt net imsitės lyderystės.

SVARSTYKLĖS. Šiandien tvarkykite svarbius dalykinius reikalus, demonstruokite profesinę kompetenciją. Kuo daugiau nuveiksite, tuo aukštesnio įvertinimo galėsite tikėtis. Šį kartą jūsų pastangos pasiteisins. Pasistenkite išvengti konfliktų.

SKORPIONAS. Pravartu užsiimti veikla, kuri susijusi su teisėtvarka, informacija, mokslu, tarpininkavimu, kelionėmis, tarptautine komercija. Gali būti, kad sulauksite gero įvertinimo arba pasiūlymo vykti į kelionę, stažuotę ar konferenciją.

ŠAULYS. Šiandien galite aiškintis paskolų, lizingo galimybes bei sąlygas. Regis, gauta informacija tinkamai pasinaudosite. Tokiu atveju galite užsitikrinti neblogas verslo, finansines perspektyvas.

OŽIARAGIS. Šiandien iš ryto susidursite su kliūtimis dėl kitų žmonių nervingumo, neatsargumo ar pan. Vėliau turėtų gerai sektis, jei tik sugebate tinkamai bendradarbiauti, derinti interesus.

VANDENIS. Šiandien tereikia atsakingai dirbti ir diena nenuvils. Pasirinkite dalykiniams reikalams tinkamą įvaizdį, nes jis pridės jums pasitikėjimo savimi ir žavesio. Tai ypač svarbu, jei ketinate eiti į darbo interviu, konkursą. Atsargiai su technika, ugnimi.

ŽUVYS. Nuo ankstyvo ryto vikriai suktis vers būtinybė pasirūpinti vaikais ar augintiniais. Galbūt nuspręsite aktyviau sportuoti ir šią dieną pradėsite intensyvia mankšta. Regis, tai suteiks žvalumo visai dienai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video