2024/04/25

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 25 D.

Metanojos Žilėnaitės nuotrauka iš redakcijos archyvo

Balandžio 25-oji – Daržų diena, šv. Morkus; Pasaulinė pingvinų diena; Pasaulinė maliarijos diena.

AVINAS. Asmeniniam gyvenimui ir šeimai šiandien turėtumėte teikti prioritetą. Jeigu turite nors kiek laisvo laiko, nepatingėkite pasirūpinti buitimi, kai ką išsamiai sutvarkyti. Susiimkite ir įveikite tai, kas ilgai kaupėsi.

JAUTIS. Šiandien jus domins įvairi informacija, didės noras mokytis, atnaujinti žinias, labiau įtrauks įvykiai kolektyve, diskusijos. Galite gauti dėmesio vertą pasiūlymą.

DVYNIAI. Gana produktyvi diena. Galite gauti atlyginimą, honorarą arba papildomai užsidirbti pinigų iš kokios nors veiklos. Puikiai seksis tvarkytis buityje, prekiauti, spręsti turtinius reikalus.

VĖŽYS. Galite gauti rimtą pasiūlymą, susitarti dėl kredito, piniginių atsiskaitymų, kelionės ar kt. Tam tikrų galvosūkių gali sukelti kolega ar įtakingas asmuo. Galite užmegzti svarbių ryšių.

LIŪTAS. Išgirsite gandų, apkalbų. Tačiau ir patys nestokosite gebėjimo manipuliuoti. Saugokite savas ir svetimas paslaptis, tinkamai elkitės su konfidencialia informacija, būkite korektiški. Jeigu įvyks kas nors nenumatyta, svarbu nepasimesti, pasitikėti savimi.

MERGELĖ. Galima informacija, kuria sugebėsite sėkmingai pasinaudoti drauge su bendraminčiais, partneriais. Dėmesio ženklų tikriausiai sulauksite ir iš seno pažįstamo.

SVARSTYKLĖS. Būsite darbingai nusiteikę. Jeigu teks bendrauti su vadovais ar visuomene, stengsitės parodyti, kad esate neabejingi įvykiams darbovietėje, šalyje. Galite užimti konkrečią poziciją aktualiu klausimu.

SKORPIONAS. Jums nestigs optimizmo, pasitikėjimo savimi. Galbūt dalyvausite renginyje, kuris jums pridės populiarumo. Dėmesio, išlaidų ir kantrybės reikalaus vaikai.

ŠAULYS. Šiandien pravartu peržiūrėti finansinius dokumentus, imtis ūkinių darbų, nes kai ką būtina iš esmės sutvarkyti. Neuždelskite su mokesčių mokėjimu, skolų grąžinimu ar jų atsiėmimu. Jei turite finansinę ar psichologinę problemą, pasitarkite su specialistais.

OŽIARAGIS. Diena gali būti produktyvi, jeigu nuosekliai sieksite numatyto tikslo, nekreipdami dėmesio į aplinkinių replikas. Puikiai dirbs jūsų galva ir liežuvis. Galimas pasiūlymas sudaryti bendradarbiavimo sutartį, imtis projekto.

VANDENIS. Neblogai tvarkysite verslo bei piniginius reikalus. Galbūt pasitaikys proga papildomai užsidirbti. Jei tai nėra aktualu, tuomet labiau parūps tvarka, higiena, naminių augintinių gerovė.

ŽUVYS. Seksis kūrybos, meno, šou verslo srityse. O jei tuo neužsiimate, turėtų nenuvilti rezultatai prekybos bei su informacija, ryšiais, vaikais susijusiose veiklose. Galite įsigyti bilietą į renginį, kelionę ar pan.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video