2024/04/24

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 24 D.

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Balandžio 24-oji – Tarptautinė jaunimo solidarumo diena; DNR diena; Šuns diena.

AVINAS. Šiandien teks tvarkyti skubius reikalus, bendrauti, tartis dėl aktualių klausimų su įvairiais žmonėmis. Nors bus kam pasipasakoti, su kuo pasitarti, visgi nevertėtų pernelyg atvirauti. Savo paslaptis pasilaikykite sau.

JAUTIS. Informatyvi diena. Net nesmalsaudami sužinosite tai, kas jums rūpi. Regis, mėginsite tvarkyti piniginius ar nuosavybės reikalus ir stengsitės gauti praktinę naudą. Turėtų sektis.

DVYNIAI. Norėsis labai daug nuveikti, bet atrodys, kad nieko nespėjate. Nepanikuokite, pirmiausia viską ramiai apsvarstykite. Jeigu neaiškiais argumentais stengsitės paveikti kito žmogaus apsisprendimą, jis gali tai suprasti kaip manipuliavimą, vėlimą į intrigas.

VĖŽYS. Iš ryto atlikite svarbiausius reikalus. Vėliau vertėtų trumpam atsitraukti nuo darbų ir pailsėti, jei pajusite vidinį stop signalą. Saugokitės nelegalių aferų, įtartinų asmenų, intrigų.

LIŪTAS. Diena žada neblogų įspūdžių, jei kažkur dalyvausite, daug bendrausite. Visgi neturėkite iliuzijų, kad dauguma aplinkinių yra jūsų pusėje ir yra tokie palankūs, kokie bando atrodyti. Tikėtina nepigiai kainuojanti pagunda, kuriai nelengva atsispirti.

MERGELĖ. Tęskite pradėtus darbus, derybas, tačiau atsisakykite to, kas trukdo, stabdo, kelia abejones ir nepasitikėjimą. Apdairiai vertinkite keistokus pasiūlymus, tikrinkite informaciją.

SVARSTYKLĖS. Galite aktyviai tvarkyti kelionių dokumentus, teisinius reikalus, užsiimti mokslo veikla, megzti ryšius su užsieniečiais. Tačiau dėl kai kurių jūsų neapgalvotų veiksmų kažkas gali susikomplikuoti.

SKORPIONAS. Aktyviai tvarkysite verslo, finansinius, turtinius reikalus ir kiek gausiau išlaidausite nei paprastai. Regis, jumis šiek tiek manipuliuos vaikai, mylimas žmogus, kad plačiau atvertumėte piniginę.

ŠAULYS. Nelengva bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą, jeigu kiti išsisukinėja nuo pareigų, atsakomybės ir pan. Turėkite kantrybės – jums gali pavykti kai ką įtikinti savo teisumu.

OŽIARAGIS. Galimas darbo pokalbis, interviu, kurio metu bus užduodami ne tik įprasti, bet ir keblūs klausimai. Savo ūkyje jums gali kilti noras įdomiau pertvarkyti aplinką, įsigyti kažką modernaus.

VANDENIS. Šiandien daugiau nei paprastai galvosite apie vaikus, meilę, saviraiškos galimybes. Galbūt teks pasukti galvą, kaip subalansuoti visų poreikius, verslo reikalus, išlaidas ir pan.

ŽUVYS. Diena turėtų būti kupina emocijų, prisiminimų. Pravartu daugiau laiko leisti namuose ar gamtoje, pasirūpinti savimi, šeima, pasimėgauti ramybe. Galite gauti pakvietimą į renginį. Saugokitės sukčių, intrigantų

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video