2024/04/28

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 23 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

AVINAS. Šiandien nusimato susitikimų ir įvairaus judėjimo. Regis, nenustygsite vietoje, viskuo domėsitės, būsite linkę ieškoti įdomios draugijos arba talkininkų. Tinginiauti neteks.

JAUTIS. Bendraukite su mielais jums žmonėmis, tik nesitikėkite stebuklų ir nemanykite, kad jie turi pildyti visas jūsų užgaidas, teikti brangias dovanas. Tuomet neteks nusivilti.

DVYNIAI. Regis, ši diena jums atrodys naudinga ir maloni. Gali būti, kad daug nuveiksite ir patirsite malonių staigmenų. Gali tekti aiškintis santykius su partneriais, gerbėjais, bet tai išeis tik į naudą.

VĖŽYS. Šiandien labai nesinorės užsiimti konkrečiais, praktiniais dalykais. Gali dominti menas, meditacijos, muzika. Leiskite sau atitrūkti nuo darbų, rūpesčių, pasimėgauti vienatve, ramybe, kūryba ar tiesiog ramiai patinginiauti.

LIŪTAS. Ši diena turėtų būti šauni. Gali pavykti susitaikyti su mylimu žmogumi ar draugu, jei buvote apsipykę. Tikriausiai smagiai praleisite laiką su draugais, vaikais.

MERGELĖ. Nors ir savaitgalis, rankovių nusiraityti turbūt nepavyks. Puiku, jeigu imsitės to, ką privalote atlikti. Paprašykite, kad jums padėtų artimi žmonės, kaimynai.

SVARSTYKLĖS. Pokalbiai suksis apie jus dominančių asmenų problemas ir pasiekimus. Labai aktualūs gali būti mokslo, darbo paieškos, atestacijų klausimai. Galite gauti žinutę iš užsienio arba planuosite kelionę.

SKORPIONAS. Norėsis aktyviai leisti laiką, patirti pikantiškų nuotykių. Neskubėkite išleisti krūvos pinigų daiktui, kuriuo spontaniškai susižavėjote. Skirkite laiko šį poreikį įvertinti.

ŠAULYS. Jums gali pavykti atkurti partnerišką ryšį, tačiau reikės pasistengti. Stenkitės įvertinti kito žmogaus pasiekimus, privalumus, nuoširdžiai pagirti, pasakyti komplimentų.

OŽIARAGIS. Šiandien nestigs darbų – tiek planuotų, tiek nenumatytų. Jeigu vakar pradėjote išsamesnį ūkinį apsikuopimą, garderobo peržiūrą ar pan., dabar vėl skirsite tam laiko. Raskite laiko pasirūpinti ir sveikata, išvaizda.

VANDENIS. Ši diena bus sėkminga, jei gebėsite suderinti kūrybinį įkvėpimą su atsargumu, o blaivų protą su intuicija. Regis, puoselėsite svajones, susijusias su meile. Jos gali pildytis.

ŽUVYS. Šiandien patartina atsipalaiduoti, pasimėgauti namų ramybe, komforto teikiamais malonumais arba gamtos grožiu. Jeigu įmanoma, pravartu bent trumpam dėl nieko nesukti sau galvos.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video