2024/04/28

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 22 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Regis, laiko veltui nešvaistysite, nes užsibrėšite tikslą kažko išmokti, rasti reikiamos informacijos, parašyti straipsnį, kažką pervežti ar pan. Visgi tai jus išvargins, o vidutiniški rezultatai netenkins. Stenkitės, bet nepersistenkite.

JAUTIS. Iš ryto labiau vadovausitės jausmais ir emocijomis, o popiet tapsite racionalesni. Pagal tai galite planuotis veiklas ir kontaktus. Jeigu norite užsisakyti prekę ar paslaugą, verčiau palaukite antrojo pusdienio.

DVYNIAI. Šiandien gali pasitaikyti konfliktų tiek su artimaisiais, tiek su kitais. Būtų geriau neaštrinti nesutarimų, nes tai tik pakenks. Labiau paisykite kitos pusės poreikių ir interesų.

VĖŽYS. Jeigu norite su kuo nors pabendrauti, susitarti dėl kažko, darykite tai iš pat ryto. Popiet susidursite su išsisukinėjimu arba naudos siekimu, be to, jau ir patys nebenorėsite jokios draugijos.

LIŪTAS. Rytas bus darbingas, tačiau jums ir kitiems stigs vidinės šilumos. Popiet turėtumėte kiek pralinksmėti ir panorėti malonesnio bendravimo, draugų dėmesio, renginių. Tai tikrai įmanoma, bet neišvengsite išlaidų.

MERGELĖ. Kils poreikis su kitais pasidalinti savo mintimis bei troškimais. Galite turėti reikalų su užsieniečiais. Popietė bus ne tokia sklandi, kaip norėtųsi. Jei įmanoma, pravartu atidėti vakaro susitikimus.

SVARSTYKLĖS. Tikėtini rūpesčiai, susiję su mokesčiais, paskolomis. Galbūt pajusite spaudimą greičiau grąžinti skolą arba raginimą finansiškai įsipareigoti. Nekurkite nerealių praturtėjimo planų.

SKORPIONAS. Iki pietų turbūt su kažkuo aiškinsitės interesus, požiūrius, o popiet jau konkrečiai derėsitės, jeigu jums beveik tinka siūlomos sąlygos, kainos ir pan. Dėl finansinio įsipareigojimo pasitarkite su gyvenimo partneriu.

ŠAULYS. Tikėtinos emocijos dėl pasikeitimų asmeniniuose santykiuose. Galbūt kiek susvyruos iliuzijos, susijusios su nauju, pagerintu įvaizdžiu. Neverta pernelyg išlaidauti dėl grožio. Nerimo gali sukelti artimo žmogaus sveikata.

OŽIARAGIS. Šiandien iki pietų daugiau dėmesio skirkite vaikams, mylimam žmogui. Gerai seksis kūrybinė veikla. Popiet teks imtis praktiškesnių užsiėmimų, pasirūpinti ūkiniais reikalais, gyvūnais.

VANDENIS. Rytas primins šeimines pareigas, teks girdėti ne tik save, bet ir šeimos narius. Popiet daugės romantikos bei noro savaitgališkai leisti laisvalaikį. Labiau prižiūrėkite vaikus ir saugokite piniginę.

ŽUVYS. Tikėtina netolima kelionė, susitikimas su giminaičiais. Artimo žmogaus pasiūlymas ar patarimas gali būti vertas dėmesio, tačiau nebūtinai norėsite tai pripažinti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video