2024/04/28

 

KĄ ZODIAKO ŽENKLAMS PAŽERS BALANDŽIO 20 D.?

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Domėsitės profesinėmis, verslo perspektyvomis. Galbūt įsigysite planuotą prekę, sudarysite kontraktą. Tačiau galite gauti ir abejotiną pasiūlymą, kuriam sunku atsispirti.

JAUTIS. Šiandien būsite labai aktyvūs ir fizine, ir protine, ir emocine prasme. Per didelis greitis ir ekscentriškumas gali sukelti tam tikrų rizikų. Yra pavojus susižeisti ar sužeisti kitą žmogų.

DVYNIAI. Jūsų nuotaika ir savijauta gali būti nekokia. Optimizmo sumažės dar labiau, jei pasipils priekaištai iš artimų žmonių. Nemalonios smulkmenos, netikėtumai gali sulaikyti nuo to, ką numatėte.

VĖŽYS. Būsite linkę rizikuoti ir jums gali pasisekti. Yra tikimybė, kad svarbiu klausimu jums padės pažįstami žmonės arba tarpininkai. Gana palanku ieškoti partnerių, rėmėjų.

LIŪTAS. Profesinėje veikloje, versle gali būti siūlomos arba skubiai diegiamos naujovės. Galbūt vertėtų pasitarti su specialistais, nes kažkas gali jus pergudrauti sužaisdamas jūsų ambicijomis.

MERGELĖ. Galima netikėta žinia iš užsienio arba oficialios institucijos. Verčiau neignoruokite atplūstančių naujovių bei originalių asmenų rodomų iniciatyvų. Išlaidų gali pareikalauti su mokslu, kelione susiję reikalai.

SVARSTYKLĖS. Pasižymėsite avantiūrizmu ir godumu. Tai gali jus įvelti į problemas. Turbūt pasijusite nelabai maloniai, jei teks aiškintis dėl sukeltos finansinės ar techninės problemos, pažeistų kitų žmonių teisių ar interesų.

SKORPIONAS. Prasidėjo jaunatis ir jau galite dairytis partnerių naujiems startams. Galite susidomėti originaliu, riziką mėgstančiu žmogumi. Teks patiems pajusti, ar galite pasitikėti neprognozuojamu asmeniu.

ŠAULYS. Gali būti, kad netikėtų rūpesčių sukels sveikatos problema arba nesusikalbėjimas su kolegomis, klientais. Peržvelkite savo mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Pats metas šį tą pakeisti.

OŽIARAGIS. Galite surizikuoti ten, kur anksčiau nesiryžote. Galbūt duosite valią savo saviraiškai scenoje ar kitur. Tiesa, viduje varžysis priešingos paskatos – veržtis ar save stabdyti.

VANDENIS. Namuose stigs ramybės. Galimas netikėtumas, kuris išmuš iš pusiausvyros, privers elgtis neįprastai. Galbūt emocinių ir fizinių stabdžių nebeturės artimas žmogus ir jums teks tai ištverti.

ŽUVYS. Diena gali pažerti netikėtų įvykių ir atsitiktinumų. Regis, jus domins reklamos veikla, prekyba, kelionės. Gali kilti originalių idėjų, o prabudęs intuityvusis avantiūrizmas suteiks drąsos jas įkūnyti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video