2024/04/27

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 20 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Regis, teks tvarkyti piniginius, komercinius reikalus arba atlikti kruopštumo reikalaujančius darbus, tartis dėl kredito. Neplanuoti poreikiai arba padaryta žala, materialinė problema palengvins piniginę. Būkite racionalūs ir apdairūs.

JAUTIS. Prasidedanti mėnulio jaunatis fiksuos jūsų situaciją ir planus, todėl stenkitės kuo pozityviau mąstyti bei tinkamai elgtis. Rytas gana pavojingas. Žymiai lengviau susikompromituoti nei sulaukti pozityvaus vertinimo. Būkite atsargūs.

DVYNIAI. Pasižymėsite gera intuicija, tačiau labiau slėgs vienatvė bei trūkumai, pastebimi veidrodyje arba susiję su sveikata. Galbūt regsite slaptą planą. Tikslinga labiau planuoti darbo ir poilsio laiką bei saugotis sukčių, intrigantų.

VĖŽYS. Rytas gali būti nesmagus. Kažko reikalaudami iš kitų, jauskite atsakomybę. Sulaukus draugiško dėmesio, turėtumėte pasijusti tvirčiau. Svarbiausia, venkite galvoti vien apie rūpesčius, išpūsti smulkias nesėkmes. Būtinas pozityvus mąstymas.

LIŪTAS. Nuo pat ryto pasistenkite disciplinuotai dirbti, nesipykti su viršininku, kolegomis, nes lengva patekti į nemalonę. Dienos eigoje pasidomėkite, kaip sekasi šeimos nariams, nes jie gali susidurti su problemomis. Stenkitės būti tvirti ir orūs.

MERGELĖ. Rytas gali būti nerimastingas. Gana pavojinga pervertinti savo jėgas bei galimybes, nes teks atsakyti už savo veiksmus bei pažadus. Pravartu konsultuotis dėl teisinių reikalų, jei tai aktualu.

SVARSTYKLĖS. Iš ryto pasijusite suirzę, ypač jei atsiras neplanuotų išlaidų, nuostolių. Gali būti, kad šiandien iš jūsų bus reikalaujama daugiau, nei esate pasirengę duoti ar prisiimti. Įmanomi tam tikri praradimai arba iššūkiai, kurių nepageidaujate.

SKORPIONAS. Stenkitės racionaliai planuoti gyvenimą ir santykius, remtis į tvirtą pagrindą, o jei jis sugriuvo – nebijokite lipdyti iš naujo. Taktas ir saikas itin svarbus bendraujant su partneriais, klientais, kreditoriais. Net ir vienas suklydimas gali atnešti žalos.

ŠAULYS. Nors atrodysite nusiteikę įtemptai plušėti, tačiau rimtiems darbams gali pritrūkti ir kantrybės, ir sveikatos. Visgi tai neturėtų sumenkinti jūsų perspektyvų, jei esate jų verti. Pasitikėkite savimi.

OŽIARAGIS. Rytas gali būti kiek sujauktas dėl stipriai kintančių nuotaikų bei situacijos. Beskubėdami galite pamiršti kažkuo tinkamai pasirūpinti ir dėl to patirti žalos. Galite būti pakviesti į darbo interviu, pasimatymą ar renginį. Saugokite vaikus.

VANDENIS. Regis, nerimausite dėl artimų žmonių bėdų arba nestabilios savo situacijos. Ką įmanoma, stenkitės pataisyti, o ko neįmanoma – pamiršti ir judėti pirmyn. Apie svarbius dalykus nespręskite paviršutiniškai.

ŽUVYS. Nuo pat ankstaus ryto nervinsitės dėl numatomo svarbaus susitikimo, pasisakymo ar egzamino. Būkite atsargūs ir taktiški, nes galite pakenkti sau arba kitiems. Gali atsirasti rimtų reikalų su žiniasklaida, logistika.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video