2024/04/28

 

KULTŪROS DIENOS MINĖJIME IR APIE SKAUDULIUS

Renginį vedė rajono meras Dainius Bardauskas, Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė ir jos pavaduotojas Vytautas Knizikevičius. Autorės nuotrauka

Praėjusį šeštadienį, balandžio 15 dieną, Kupiškio kultūros centre paminėta Pasaulinė kultūros diena. Ta proga kultūros darbuotojams padėkota už gerą darbą, kūrybiškumą, naujų idėjų generavimą. Grupei jų įteiktos rajono Savivaldybės ir Seimo narių padėkos už ypatingus pastarojo meto nuopelnus kultūros sklaidos srityje.

Kultūros darbuotojams buvo skirtas ir naujų idėjų kamerinio orkestro „NIKO“ koncertas, kuriam dirigavo orkestro vadovas, kompozitorius Gediminas Gelgotas.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Tą dieną renginio vadžias į savo rankas buvo paėmęs rajono meras Dainius Bardauskas, Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė ir jos pavaduotojas Vytautas Knizikevičius. Anot mero, nutarę leisti kultūros darbuotojams šventės proga pailsėti. D. Bardauskas sakė, kad kultūra žmogų lydi nuo gimimo iki mirties. Taigi norėta, kad į šį renginį susirinktų ne tik kultūros darbuotojai, bet ir kiti kupiškėnai.

Meras apgailestavo, kad pastarųjų nedaug atėjo. Žmonės tikriausiai suprato, jog tai uždaras renginys. Jis pasidžiaugė, kad Kupiškio rajone yra daugybė kūrybiškų ir kultūrą puoselėjančių žmonių, kurie savo atsidavimu, nuoširdumu ir originaliomis idėjomis praturtina kultūrinį gyvenimą.

Plačiau skaitykite balandžio 18 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Kupiškio kultūros centro direktorė Jolita Janušonienė ir jos pavaduotoja kultūrai Rasa Gudonienė sveikino kolegas.
Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotraukos
Tarp gavusių padėkos raštus už sėkmingą veiklą buvo Kupiškio kultūros centro folkloristė Daiva Palionienė.
Kupiškio viešosios bibliotekos bibliotekininkė Neringa Paukštienė.
Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video