2024/05/02

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 18 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

Balandžio 18-oji – Tarptautinė paminklų apsaugos diena; Pasaulinė radijo mėgėjų diena.

AVINAS. Tai turėtų būti rami diena. Galbūt pasijusite tarsi saugomi nematomų būtybių. Galimas karminis atpildas, tačiau tik už gera jis bus geras. Tai gali paskatinti mintis apie tam tikras permainas.

JAUTIS. Įdomių pojūčių ir žinojimo suteiks sustiprėjusi intuicija ir kažkas iš pažįstamų asmenų. Gandai, prielaidos gali pasitvirtinti. Tikėtina slapta protekcija. Apskritai neblogai seksis tvarkyti tokius reikalus, kuriems reikia empatijos, konfidencialumo.

DVYNIAI. Ši diena džiugins susitikimais, pažintimis. Gerų vilčių teiks organizacinė veikla, kolektyvinis hobis. Galite gauti svarbios informacijos arba patys kažkam pateikti viliojamą pasiūlymą. Prieš teikdami pagalvokite, ar nesuklaidinsite kitų žmonių.       

VĖŽYS. Diena bus gana dalykiška. Sėkmingai darbuositės ir tikriausiai pagerinsite savo įvaizdį. Aiškiai išreikštas jūsų požiūris bus gerai įvertintas. Jei tinkamai eikvosite energiją, jos užteks ir suplanuotiems vakaro užsiėmimams.

LIŪTAS. Gal būti, kad jums prireiks teisinės konsultacijos. Pokalbių ir įvykių esmę aiškiau įvertinsite vakare, kai apmąstysite dienos aktualijas. Iš užsienio gauta informacija, siunta arba atvykęs asmuo leis jums įgyvendinti suplanuotą tikslą.

MERGELĖ. Diena bus gana darbinga. Ne viskas seksis sklandžiai, tačiau jūs stengsitės ir daug kas pavyks. Jeigu jums aktualios pelno ar turto dalybos, draudimas, nuolaidos už tarpininkavimą ar kitas paslaugas ir prekes, tai turėtų sektis.

SVARSTYKLĖS. Jums gali pasitaikyti dėmesio vertas variantas, susijęs su galimybe įsidarbinti ar kažką pakeisti darbo reikaluose, kolektyve, tam tikruose susitarimuose.

SKORPIONAS. Šiandien pravartu užbaigti kai kuriuos darbus, daryti ataskaitas. Labai svarbu deramai rūpintis savo bei artimų žmonių, augintinių sveikata. Įsisenėjus ligai, bus žymiai sunkiau ją įveikti.

ŠAULYS. Raskite galimybių šios dienos eigoje pajudėti, pasportuoti arba realizuoti save kūrybiškai. Vakare galimas neįprastas pokalbis, susijęs su meile, vaikais arba nuosavybe.

OŽIARAGIS. Energijos nestokosite, bet noro plušėti darbe bus nedaug. Labiau domins komfortas, maži žemiški malonumai, norėsis ramybės bei jaukumo, tačiau jūsų vaikai gali elgtis kažkaip rizikingai. Labiau juos saugokite.

VANDENIS. Nebloga diena mokslo projektams, studijų atsiskaitymams, rašto darbams, interviu, reklamai, komercijai. Paviršutiniškas bendravimas nevargins, bet gilesnio brovimosi „į dūšią“ vengsite kaip įmanydami.

ŽUVYS. Diena bus palanki pertvarkymams buityje, nekilnojamojo turto reikalams. Tačiau viską darykite apdairiai. Žiūrėkite, po kuo pasirašote. Patartinos sveikatos ir grožio procedūros.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video