2024/05/02

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 17 D. – NEPRARASKITE BUDRUMO

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Būsite jautrūs aplinkos poveikiui ir šiek tiek išsiblaškę. Nelabai tinkama diena racionalumo reikalaujančioms veikloms. Galbūt į paviršių iškils kai kurie slapti dalykai. Itin rūpinkitės sveikata, saugokitės alerginių reakcijų, apsinuodijimo.

JAUTIS. Su draugais, bendraminčiais lengvai rasite bendrą kalbą ir bendrų užsiėmimų. Tarp jų bus tokių, kurie jums gali padėti, paskatinti. Galbūt turėsite reikalų su žiniasklaida, ką nors aktyviai reklamuosite, mokysitės ar mokysite.

DVYNIAI. Regis, teks atsiskaityti už kai kuriuos atliktus darbus. Palanku tartis dėl įsidarbinimo, projekto ar atlygio už paslaugą, darbą. Pavyktų pasinaudoti ankstesne patirtimi ar pažintimi.

VĖŽYS. Nuovokumas, empatija ir kompetencija šiandien jums padės laimėti daugiau įtakos, autoriteto arba apginti savo tiesą. Galbūt gautas atsakymas suteiks aiškumo dėl ateities planų.

LIŪTAS. Galite gerai pasirodyti profesinėje ar mokslinėje veikloje, ypač jei svarbu kitus kažkuo įtikinti, paskatinti reformas. Būkite apdairūs finansiniuose reikaluose. Dėl palūkanų, mokesčių, atlygio tarkitės konkrečiai ir iš anksto.

MERGELĖ. Būsite jautrūs ir emocionalūs. Dėl požiūrių ir interesų skirtumo gali kilti nedidelių nesusipratimų. Veikite lanksčiai, tuomet turėsite galimybę tai, ką reikia, pakreipti norima linkme.

SVARSTYKLĖS. Regis, daugiausiai jėgų ir laiko šiandien atims nebaigti darbai, įprasta rutina. Veikiausiai neblogai seksis rūpintis ūkiniais dalykais, gyvūnais, sveikata, įvaizdžiu.

SKORPIONAS. Labiau orientuokitės į ryšius, vertus tikrų jausmų, o ne į abejotinus nuotykius. Nepagailėkite dėmesio ir šilumos vaikams. Jeigu subrandinote įdomų kūrybinį sumanymą, jis bus palankiai įvertintas.

ŠAULYS. Tikriausiai apsiribosite įprasta aplinka bei užsiėmimais, nors suplanavę esate šį tą daugiau. Labai svarbu pasirūpinti artimu žmogumi, šeimos nariais, nes galite pražiopsoti tinkamiausią laiką jiems padėti, įsikišti, kad neatsirastų rimta problema.

OŽIARAGIS. Seksis įvairaus pobūdžio organizacinė, protinė, kūrybinė veikla. Tiktų ieškotis reikalingos informacijos, tik neskubėkite jos platinti nepatikrinę faktų. Nepraraskite budrumo kelyje.

VANDENIS. Diena bus kupina smulkių buitinių, piniginių ar turtinių reikalų. Profesinė ir verslo situacija turbūt nekels nerimo, nes viskas klostysis kaip suplanuota. Jei įmanoma, niekur neskubėkite, nedarykite spontaniškų sprendimų.

ŽUVYS. Šiandien nebūsite nusiteikę skubėti, įtemptai dirbti. Visgi galite turėti įkvėpimo kūrybinei, psichologinei veiklai. Derėtų ramiai išsiaiškinti tuos santykius, kurie jus įpareigoja.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video