2024/05/02

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 16 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Šiandien vertinsite uždarą, rafinuotą arba labiau intymų bendravimą. Tai leis jums nepervargti bei apsisaugoti nuo nereikalingų rūpesčių, apkalbų. Kita vertus, daug ką griaus nuobodulys. Santykiuose gali padvelkti nenuoširdumu.

JAUTIS. Kas buvo slapta, dabar gali tapti atvira. Pravartu atitrūkti nuo buitinės rutinos ir daugiau laiko praleisti su mielais jums žmonėmis, apsilankyti turiningame renginyje.

DVYNIAI. Mintys suksis apie artėjančią darbo savaitę. Regis, dėl to net malonūs turėję būti dalykai kiek apkars. Svarbu nedrumsti savaitgališkos nuotaikos kitiems, jei patys nesusitvarkote su savo jausmais.

VĖŽYS. Regis, ne itin nuoširdžiai elgsitės su namiškiais, siekdami ištrūkti iš namų ar išvengti buitinių pareigų. Pasistenkite neskaudindami kitų susitarti dėl galimybės užsiimti tuo, kad jums įdomu.

LIŪTAS. Tikriausiai domėsitės nepigiomis prekėmis ir jų ieškosite. Pagalvokite iš anksto, kiek pinigų galite išleisti vienam ar kitam tikslui. Jeigu pirkiniai jums nerūpi, tai gilinkite žinias, skirkite daugiau dėmesio mylimam žmogui, šeimai.

MERGELĖ. Norėsite labai daug, bet vien gražių norų neužteks. Sulauksite priekaištų, jeigu nepakankamai dėmesio skirsite šeimai, antrajai pusei. Dienos sėkmę gali lemti geri santykiai.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums labiausiai rūpės šiam savaitgaliui suplanuotas ir dar nebaigtas ūkinis ar kitoks darbas bei pasiruošimas rytojaus darbams. Regis, prie veidrodžio staipysitės ilgiau nei paprastai.

SKORPIONAS. Su malonumu dalyvausite renginiuose, žaidimuose, varžybose Stengsitės įnešti pavasarinio gaivumo į tai, kuo užsiimate. Jausite troškimą ir kartu baimę labiau įsipareigoti meilės santykiuose.

ŠAULYS. Ši diena užvers buitiniais rūpesčiais. Galbūt mėginsite laikytis dietos, keisti savo įvaizdį. Tai didins emocinę įtampą. Kita vertus, santykius stiprins bendros pastangos kažką nuveikti kartu su artimaisiais.

OŽIARAGIS. Šiandien nemažai malsite liežuviu ir nepaleisite iš rankų telefono. Vis dėlto rūpės ir darbo reikalai, ruošitės rytojui, suksite galvą, ką rengtis, kaip atrodyti. Neignoruokite šeimos narių poreikių.

VANDENIS. Šiandien būsite emocionalūs, jautrūs. Rūpės nuosavybės, materialinės gerovės klausimai, dar labiau norėsis tiesiog maloniai pasilepinti ir palepinti kitus. Jei galite sau leisti, taip ir padarykite. Tai suteiks vidinės ramybės, pasitenkinimo.

ŽUVYS. Būsite emocingi, jautrūs. Galite nevisiškai teisingai suprasti jums rodomą dėmesį arba pasiduoti keistai pagundai. Malonumo teiks slampinėjimas po parduotuves. Regis, įsigysite planuotą ar neplanuotą prekę ir ja nudžiuginsite vaikus, mylimą žmogų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video