2024/04/29

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 15 D. – DŽIAUGSMO SUTEIKS RENGINIAI

Metanojos Žilėnaitės nuotrauka iš redakcijos archyvo

Balandžio 15-oji – Kultūros diena; Pasaulinė cirko diena.

AVINAS. Džiaugsmo gali suteikti gražių daiktų pirkimas, susitikimai su senais draugais, kultūriniai ar šou renginiai. Tačiau vėliau galite šiek tiek graužtis dėl suplonėjusios piniginės.

JAUTIS. Tikriausiai bus sudėtinga atlikti viską, ką suplanavote. Galbūt dalyvausite viešuose renginiuose arba aktyviai diskutuosite, politikuosite socialiniuose tinkluose.

DVYNIAI. Nusimato išvyka, konferencija, kultūrinis renginys, sporto varžybos ar pan. Jus puikiai nuteiks nepažįstamų žmonių dėmesys. Gali pasisekti, jei ieškote kontaktų su užsieniečiais, norite susirasti internetinių draugų.

VĖŽYS. Būsite kūrybingi, noriai eksperimentuosite, lengvai megsite ryšius. Padidės seksualinis aktyvumas arba užeis išlaidumo priepuolis. Tikriausiai bus išsakyti susikaupę jausmai, troškimai.

LIŪTAS. Šiandieniniai susitikimai gali būti reikšmingi. Pasistenkite išsiaiškinti kitų žmonių motyvus. Iš antrosios pusės nereikalaukite neįmanomų dalykų. Bus kur kas geriau, jei priimsite žmones tokius, kokie jie yra.

MERGELĖ. Ši diena primins apie ūkinius rūpesčius ir privers atkreipti dėmesį į savo ar namiškių sveikatos būklę. Būsite nusiteikę išleisti pinigų namų apyvokos daiktams, gyvūnų prekėms, kosmetikai, drabužiams arba grožio procedūroms.

SVARSTYKLĖS. Ši diena gali būti smagi ir romantiška, jeigu tik panorėsite. Pramogaukite, mylėkite, demonstruokite talentus ir skatinkite saviraiškai vaikus, negailėkite pagyrų jiems.

SKORPIONAS. Šiandien jūsų mintys suksis apie praeitį ir ateitį. Norėsis žemiškų malonumų, komforto. Dėmesio stoka veikiausiai nesiskųs jūsų artimieji – su meile juos palepinsite.

ŠAULYS. Visa diena turėtų būti aktyvi. Teks daug bendrauti, o gal net tvarkyti iš anksto nenumatytus reikalus. Gilinsitės į svetimus reikalus, teiksite patarimus. Iš kitų gauta informacija pasitarnaus jums.

OŽIARAGIS. Jausite poreikį susitvarkyti namus, paremontuoti buitinę techniką, labiau pasirūpinti naminiais gyvūnais arba šeimos narių higiena bei sveikata. Noriai apsipirkinėsite.

VANDENIS. Jeigu šiandienos laisvalaikiui pavyks susirasti bendraminčių, įdomių užsiėmimų, nuotaika bus nebloga. Visgi pasižymėsite padidėjusiu jautrumu kitų žmonių įtakai, todėl venkite nesaikingumo.

ŽUVYS. Šį rytą leiskite sau ilgiau padrybsoti lovoje, patinginiauti, pasvajoti. Tai jums tik į naudą – jūsų savijauta pagerės, po truputį prisipildysite naujų jėgų. Bendraudami šiandien galite pasikliauti intuicija.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video