2024/05/01

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 14 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Tarp daugybės šiandieninių kontaktų bei pokalbių pasitaikys ir intriguojančių, ir nemalonių, kertančių per savigarbą. Bus smagiau, jei susidarys bendraminčių kompanija.

JAUTIS. Šiandien galite tikėtis problemų, jeigu būsite išsiblaškę ir nepakankamai dėmesio skirsite finansiniams bei materialiniams klausimams. Atidžiau skaičiuokite, planuokite.

DVYNIAI. Galite gauti gerų žinių iš užsienio ar kokios nors institucijos, leistis į kelionę arba ją planuosite, ruošitės. Regis, tai sukels įtampos, nes teks dėl kažko apsispręsti. Meilės reikalai ne itin geri. Gali žeisti mylimo asmens abejingumas, šaltumas.

VĖŽYS. Regis, jausite didelį nuovargį po darbo savaitės. Dėl to galite netgi atsisakyti numatyto renginio, pasimatymo, kelionės ar kt. planų. Rūpesčių gali sukelti finansinis įsipareigojimas.

LIŪTAS. Nenuobodi diena, tačiau emocinės įtampos neišvengsite. Galbūt vyksite į susitikimą, varžybas. Galite demaskuoti konkurentų intrigas. Teikdami informaciją kitiems, turite pagalvoti apie pasekmes ir atsakomybę.

MERGELĖ. Regis, ne viską spėjote laiku atlikti, o savaitgalis – jau ant slenksčio. Tokiu atveju teks rimtai padirbėti. Užtrukę darbe, galite sujaukti kažkieno planus. Jums neabejingas asmuo gali pasijusti nuviltas, atstumtas.

SVARSTYKLĖS. Šiandien itin trokšite kūrybinių laimėjimų, komplimentų, meilės, aplodismentų, tačiau fortūna gali lyg tyčia nusisukti. Galbūt kažkoks įvykis nekaip paveiks jūsų pasitikėjimą savimi, finansines galimybes, reputaciją ar kt.

SKORPIONAS. Šiandien veikiausiai teks pasirūpinti svarbiais dokumentais, finansiniais reikalais, nekilnojamuoju turtu, nuoma, užstatais, kelionių formalumais ar kt. Gali tekti pakloti apvalią pinigų sumą.

ŠAULYS. Diena pasižymės tarpusavio santykių analize ir psichologiniais išgyvenimais. Tikriausiai to reikia, kad pagaliau susivoktumėte, ką jums reiškia kiti žmonės ir ką jūs reiškiate jiems.

OŽIARAGIS. Pasistenkite nedramatizuoti, jeigu šiandien kažkas nesiklosto taip, kaip įsivaizdavote. Metas pradėti gyventi sveikiau, atsinaujinti, keisti gyvenimo būdą.

VANDENIS. Regis, neištversite neišlieję negatyvių emocijų. Labai svarbu jomis neapipilti artimiausių žmonių šios dienos pabaigoje. Už kelionę, renginį gali tekti sumokėti daugiau, nei suplanavote.

ŽUVYS. Prieštaringa diena, besikaitaliojanti nuotaika. Jausminiai dalykai gali žeisti, ypač jei jums labai svarbu būti mylimiems. Sunku bus ištverti šaltoką ar abejingą elgesį.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video