2024/04/29

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 13 D. – LAUKIA NELENGVA DIENELĖ

Kristinos Valytės nuotrauka

AVINAS. Stabilumo ir ramybės šiandien neverta tikėtis nei darbe, nei namuose. Negadinkite nervų savo šeimos nariams, nes jiems ir taip gali būti nelengva dėl savų rūpesčių.

JAUTIS. Gali būti, kad dėl netikėtos žinios, informacijos jums teks leistis į kelią. Jeigu laikysite egzaminą, nemanykite, jog užteks vien kūrybingos improvizacijos. Žinių bagažas tikrai būtinas.

DVYNIAI. Šiandien neverta rizikingai elgtis su savais bei svetimais pinigais, turtu. Didesnė yra praradimo ir nuostolio negu naudos gavimo tikimybė. Būkite taupūs ir racionalūs. Saugokitės sukčių.

VĖŽYS. Nelengva dienelė. Konkurentai, oponentai jus ves iš kantrybės. Regis, emociškai pratrūksite ne laiku ir ne vietoje. Gali pašlyti svarbūs santykiai. Atrodysite netolerantiški kitų atžvilgiu.

LIŪTAS. Netikėtumų galite sulaukti darbe. Galbūt įvyks koks nors patikrinimas, o gal staiga sušlubuos jūsų sveikata arba teks pavaduoti susirgusį kolegą. Tai išties nedžiugins.

MERGELĖ. Gali būti, kad šiandien netikėtų rūpesčių sukels vaikai arba gerbėjai. Jeigu pristatinėsite kūrybinį projektą ar kaip nors reikšitės scenoje, sporto arenoje, jus gali nustebinti publikos reakcija.

SVARSTYKLĖS. Jeigu teks įtemptai dirbti, darbe tapsite nervingi, sunkiai valdysite emocijas bei žodžius. Geriau būtų nesipykti su vadovybe, kolegomis, klientais. Pasistenkite bendrauti kuo ramiau ir mandagiau.

SKORPIONAS. Turėsite daug darbo ir kontaktų. Jeigu teiksite interviu, komentuosite, publikuosite, mokysite kitus žmones, tai jauskite atsakomybę už savo žodžius ir pernelyg nepirškite savo požiūrio.

ŠAULYS. Ši diena gali pateikti rūpesčių, susijusių su finansiniais dokumentais, pajamų ir turto deklaravimu, draudimu, paveldėjimu, nuosavybe. Būkite itin atidūs, jei tvarkote kitų žmonių dokumentus, vertinate jų turtą ir pan.

OŽIARAGIS. Šiandien bus nelengva bendrauti. Bet koks jūsų ego ar pranašumo demonstravimas skatins pašnekovų nedraugiškumą. Jus gali įskaudinti, ataušinti jausmus. Visgi yra tikimybė, kad vakare sulauksite atsiprašymo.

VANDENIS. Nekokia diena sveikatai, grožio eksperimentams. Pasistenkite nesinervinti ir tinkamai maitintis. Stresas kenks labiausiai. Į apkalbas, pašaipas verčiau nekreipkite dėmesio.

ŽUVYS. Jeigu sugebėsite laviruoti sumaniai derindami skirtingus interesus bei nuomones, tai galite tapti svarbesniu asmeniu savo aplinkoje. Bet kuriuo atveju tarpininkauti, derėtis ar tartis veikiausiai jums teks, su noru ar be jo.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video