2024/04/28

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 12 D.

Simono Dariaus nuotrauka

Balandžio 12-oji – Tarptautinė aviacijos ir kosmonautikos diena.

AVINAS. Šiandien puikiai seksis, jei dirbdami įsigilinsite į dokumentus, reikiamus duomenis, informaciją ir negailėsite pastangų. Kita vertus, nesusireikšminkite, nesielkite biurokratiškai. Saugokitės traumų, tinkamai elkitės su technika.

JAUTIS. Šiandieną tiktų spręsti globalines problemas, orientuotis į ateitį, planuoti būtinas reformas, naujoves, kvalifikacijos kėlimą. Gali tekti bendrauti su įtakingais veikėjais. Geriau seksis, jei esate paruošę tvirtus argumentus.

DVYNIAI. Jums nuriedės akmuo nuo širdies, jei pagaliau išsispręs skolų, draudimo, mokesčių, pajamų deklaravimo, verslo ar kitų interesų susikirtimo klausimai. Galbūt sulauksite realios bendraminčių paramos. Nešvaistykite niekams pinigų ir laiko.

VĖŽYS. Po vienokio ar kitokio santykių aiškinimosi, gal net aršaus ginčo galiausiai pelnysite aplinkinių supratimą ir galėsite tikėtis sėkmingo bendradarbiavimo. O jei su kažkuo nepavyks susitarti, nesijausite nei pralaimėję, nei nusivylę. Saugokitės ugnies.

LIŪTAS. Darbo reikaluose gali tekti derinti jūsų ir dalykinių partnerių bei oponentų nuomones ir interesus. Jūsų autoritetas auga, todėl koją aršiai kaišios tik slapti priešai, intrigantai.

MERGELĖ. Iš pažįstamo žmogaus galite sužinoti apie tai, ką anksčiau tik galėjote įtarti arba svajoti. Gali atsirasti naujas pomėgis, užsiėmimas. Arba ypač džiugins meilė, vaikai.

SVARSTYKLĖS. Aštriau pajusite materialinių ir buitinių problemų naštą. Galbūt teks ką nors remontuoti, taisyti. Pasirūpinkite, kad jūsų namai ir namiškiai būtų saugūs. Regis, daugiau tvarkos ir disciplinos gali būti pareikalauta ir darbe.

SKORPIONAS. Šiandien visur remkitės patirtimi ir išmintimi. Jeigu reikia, pasitelkite filosofines tiesas. Turėtų pavykti susitarti dėl kažkokio projekto, užsakymo, informacijos. Atsargiai kelyje bei užsienyje, jei esate išvykę.

ŠAULYS. Ši diena žadins ūpą dirbti, tvarkytis, rūpintis asmenine ir vaikų gerove, nuosavybe. Jeigu ieškote uždarbio šaltinio, šiandien būsite labai aktyvūs. Veikiausiai jūsų pastangos pasiteisins.

OŽIARAGIS. Jeigu tikitės iš kitų daugiau nei jie pasirengę duoti ar atlikti, tai gali kilti konfliktų. Mėginimas primesti savo valią, interesus nepatiktų niekam. Tikrai galite rasti patrauklesnių būdų pasiekti tikslą. Saugokitės traumų.

VANDENIS. Regis, bus nelengva imtis įprastinių darbų, nes mintys skrajos padebesiais, ir labai nesinorės nusileisti į įtampos kupiną realybę. Visgi kai kurios veiklos jums seksis puikiai, ypač jei reikalingas meninis ar šiaip neįprastas įkvėpimas, intuicija.

ŽUVYS. Ši diena gali lemti gerus rezultatus verslo, profesijos srityje. Asmeninių santykių, jausmų srityje taip pat sklaidysis debesys. Kita vertus, problemų gali sukelti vaikai. Saugokite juos nuo pavojų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video