2024/04/29

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 11 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Domins su kelionėmis, studijomis ar globaliniais klausimais susiję dalykai. Galite planuoti tam tikrą posūkį savo gyvenime, svarbią kelionę, stažuotę ar pan. Tikėtinas praturtinantis renginys, nauja reikšminga pažintis.

JAUTIS. Sunku bus įveikti pagundą išlaidauti bei sudėtinga suspėti tai, ko prisiplanavote šiai dienai. Turbūt teks skubiai spręsti aktualią finansinę problemą, mokėti už studijas, kelionę ar kt.

DVYNIAI. Šiuo metu galima arba sugadinti senus partneriškus santykius, arba kaip tik patirti gaivų atsinaujinimą. Vietoj priekaištų dovanokite meilę, paramą. Būkite dosnūs, tačiau ne aklai patiklūs.

VĖŽYS. Šiandien pravartu diegti naujoves darbe. Nevenkite ir stiliaus bei gyvenimo būdo pokyčių. Galbūt teks labiau susirūpinti sveikata, darytis tyrimus, koreguoti mitybą.

LIŪTAS. Į verslą, pramogų šou šiandien įsitrauksite visu pajėgumu. Labiau vertinkite tai, ką turite, ir nemanykite, kad kitiems viskas sekasi lengviau. Jeigu jums nestinga kompetencijos, gebėjimų, populiarumas ir pripažinimas – jau ant slenksčio.

MERGELĖ. Šiandien turbūt mėginsite aptarti klausimus, kurių anksčiau stengėtės išvengti. Visgi šį sykį pašnekovai gali išsisukinėti. Vakare galbūt atsiras proga pasireikšti prieš publiką, užmegzti įdomių pažinčių. Puikiai sutarsite su vaikais.

SVARSTYKLĖS. Šiandien noriai bendrausite, viskuo domėsitės. Galima naudinga informacija. Rezultatai turėtų nenuvilti, jei šią dieną skiriate įtemptam mokymuisi, žinių kaupimui.

SKORPIONAS. Gana palanku tvarkyti su verslais, nekilnojamuoju turtu susijusius reikalus. Jei būsite darbštūs, aktyvūs, vakare pajusite pasitenkinimą dėl nuveiktų darbų ir draugiškų kontaktų.

ŠAULYS. Dėl keistų nesklandumų subjurusią nuotaiką pamažu gali praskaidrinti šmaikštaujantys žmonės, nauji gerbėjai, apsilankymas įdomiame renginyje. Galite gauti viliojamą pasiūlymą.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien itin pasikliausite savo jutimais, intuicija, įvairiais ženklais, gandais. Būtina ramybė, apmąstymai vienatvėje, jėgų kaupimas. Turėtų sektis medicininė, psichologinė ir meninė veikla.

VANDENIS. Šiandien pasijus gaivūs energijos srautai, norėsis aktyviau veikti, fiziškai ir protiškai darbuotis, sportuoti arba užsiimti kūryba. Turėtų sektis daug veiklų, atliekamų kartu su bendraminčiais, kolektyvu. Visgi vakare pasijusite labai pavargę.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę siekti naudos ir gerovės. Regis, šiek tiek laviruosite, manipuliuosite. Jeigu šiandienos vakarui pavyks rasti bendraminčių, įdomių užsiėmimų, tai nuotaika bus itin pakili.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video