2024/04/28

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 10 D.: KAS NORĖS TINGINIAUTI, O KAS TROKŠ PERMAINŲ

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Gana maloni diena, ypač jei esate ištrūkę iš įprastos aplinkos ir turiningai leidžiate laiką. Tikėtinas šaunus susitikimas, gera naujiena. Gali būti, kad įsiplieks simpatijos, flirtas.

JAUTIS. Būsite kūrybingi, įžvalgūs. Daugės pasitikėjimo savimi, kils naujų idėjų, noro atsinaujinti. Toks optimizmas trauks prie jūsų ir kitus žmones, dovanos jų simpatijas.

DVYNIAI. Jeigu kitiems nekelsite rūpesčių, tai ir patys jų išvengsite. Stenkitės draugiškai bendrauti, būkite dėmesingi artimiems žmonėms. Galite sužavėti, sudominti patrauklų asmenį.

VĖŽYS. Savo gabumais ar pasiekimais jus gali nudžiuginti vaikai, mylimas žmogus. Arba jums patiems seksis įgyvendinti suplanuotus dalykus, puikiai pasiruošti darbo savaitei.

LIŪTAS. Ši diena atneš permainų troškulį, kurį stimuliuos gautos naujienos, kūrybinis įkvėpimas. Seksis šmaikštauti, žaisti protinius žaidimus. Patinkantis asmuo gali pažadinti romantiškas viltis. Puiki diena nedideliems pobūviams, pasimatymams.

MERGELĖ. Tai galėtų būti harmonijos diena. Tiktų ją praleisti su šeima. Seksis kurti išorinį jaukumą, komfortą namuose bei užtikrinti vidinę pusiausvyrą, santykių darną.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums kilę sumanymai bus verti dėmesio, nes gali padiktuoti gerą išeitį iš vienos problemos. Turbūt susitiksite su artimais žmonėmis, giminaičiais arba su jais nemažai bendrausite telefonu. Regis, gausite malonų laišką, kvietimą.

SKORPIONAS. Norėsis žemiškų malonumų, komforto. Galimas vertingas sumanymas, susijęs su nuosavybe, šeiminiu verslu. Būsite nusiteikę išleisti pinigų vaišėms, įvaizdžiui ar kt.

ŠAULYS. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų nuotaikos ir savitvardos. Kuo daugiau dėmesio skirkite šeimai, giminei. Padedant artimiesiems, atsinaujins namų ar sodybos aplinka.

OŽIARAGIS. Šiandien būsite nusiteikę ilgiau padrybsoti lovoje, patinginiauti. Tai jums tik į naudą. Klausykite savo organizmo ir vidinio balso, tuomet jūsų savijauta pagerės, prisipildysite naujų jėgų.

VANDENIS. Šiandien iš širdies pabendraukite su draugais, pažįstamais. Regis, turite kuo vieni kitus sudominti, nustebinti. Bus nenuobodu, o gal net ir naudinga, jei vieni kitiems patalkinsite, kartu pasportuosite ar susitarsite dėl bendro sumanymo.

ŽUVYS. Pasistenkite, kad ši diena būtų kupina meilės, optimizmo. Gali sudominti kultūrinis, šventinis renginys. Apskritai jausitės puikiai, jeigu sugebėsite į aplinkinius žvelgti geranoriškomis akimis.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video