2024/04/29

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 9 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Regis, jausite poreikį ištrūkti iš namų ir tradicines šventes atšvęsti kaip nors netradiciškai. Galbūt jau esate užsienyje ar pas tolokai gyvenančius gimines, o gal kaip tik dabar išvykstate kažkur toliau pasidairyti ar pakvėpuoti grynu oru į gamtą.

JAUTIS. Šiandien aktualūs bus partnerystės klausimai. Mintys suksis apie įvairias smulkmenas, nesusipratimus santykiuose. Derėtų vengti pretenzijų, nes tuo nieko gero nepešite. Ne su tokiu nusiteikimu turite švęsti šv. Velykas.

DVYNIAI. Regis, būsite darbštūs ir išradingi, todėl sugebėsite be didelių išlaidų šventiškai nustebinti artimuosius, gimines. Kiek įmanoma mažiau kritikuokite kitus ir venkite triukšmingų susiėjimų.

VĖŽYS. Meilės ir švelnumo poreikis tikriausiai bus didesnis, nei įmanoma realizuoti. Visgi bendrąja prasme šventinė laiko atkarpa bus jauki, soti. Jei kur nors išvykote, šiokių tokių sunkumų gali kilti kelionėje.

LIŪTAS. Šiandien geriausiai jausitės mažame artimų žmonių ratelyje namuose, todėl puiku, jei neteks niekur toli važiuoti, svečiuotis pas kitus. Meilės ir šilto dėmesio galite tikėtis ir niekur neišvykę.

MERGELĖ. Regis, vyksite į svečius arba jų sulauksite pas save. Atsinaujins, suaktyvės kai kurie sustingę ryšiai. Turėtų būti smagu, tačiau tai išvargins ir vakaras jau nežadės malonaus bendravimo.

SVARSTYKLĖS. Regis, nesugebėsite ramiai mėgautis šia diena. Vis atrodys, kad kažko reikėtų daugiau, gausiau. Išmintinga būtų laikytis saiko, nesielgti vartotojiškai. Prioritetą derėtų teikti maloniam bendravimui, judėjimui, o ne sočiam stalui, maisto ruošai.

SKORPIONAS. Šiandien išgirsite komplimentų ir būsite kupini šventiškų sumanymų. Tačiau jų įgyvendinimui prireiks pinigų ir padėjėjų. Ar pastarųjų rasite, priklausys nuo jūsų gebėjimo įkvėpti kitus.

ŠAULYS. Ši švenčių diena leis ir vienumoje pabūti, ir papramogauti, pasmaguriauti. Jeigu esate vieniši, galbūt užmegsite mielą pažintį. Tik venkite persivalgymo ir nepiktnaudžiaukite svaigalais.

OŽIARAGIS. Rytas žada aktyvumą, ūpą bendrauti. Popiet tam tikra prasme galite pasijusti kiek sunegalavę arba nelabai reikalingi aplinkiniams. Jei padauginsite svaigalų, jūsų draugijos mažai kas pageidaus.

VANDENIS. Velykinis šventimas nusimato tikrai ne vienumoje. Veršitės bendrauti, jausite, kad gera kompanija yra kaip tik tai, ko jums reikia. Kita vertus, turbūt suabejosite jus dominančio asmens jausmais.

ŽUVYS. Regis, neatsispirsite pagundai sudalyvauti neeiliniame renginyje ar išvykti toliau nuo namų. Vakare pasistenkite neparodyti neigiamų emocijų, nes tai gali atitolinti nuo jums svarbių žmonių.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video