2024/04/29

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 8 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Aplinkiniai gali nustebti dėl neįprasto jūsų išlaidumo ar vaišingumo, arba jūs – dėl originalių dovanų. Norėdami padaryti įspūdį neperlenkite lazdos – didelės išlaidos ir ekstravagancija tam nėra būtina.

JAUTIS. Staiga prasiveržęs originalumas neturėtų labai pakenkti, jeigu sugalvosite neįprastai puošti šventinį stalą, interjerą ar save, ką nors įdomaus pasiūlyti svečiams ir pan. Tačiau nevykęs impulsyvumas gali sukelti nekokių pasekmių. Atsargiai su elektra.

DVYNIAI. Santykiai su partneriu, aplinkiniais gali tapti artimesni ir tvirtesni, jei jus jungs kartu susikurtas šventinis planas, bendra ruoša. Tačiau nederėtų vis kalbėti apie neišsprendžiamas problemas, ligas. Nusiteikite pozityviai.

VĖŽYS. Regis, stengsitės atsipalaiduoti ir pamiršti darbus bei rūpesčius. Vietoj įprasto velykinio stalo ruošimo galbūt pasirinksite išvyką prie jūros, pramoginę atrakciją kartu su vaikais ar kt. Būkite išradingi ir dėmesingi, tuomet visur bus smagu.

LIŪTAS. Jeigu tikitės svečių, šiek tiek nerimausite. Galbūt nuotaiką gadins kulinarinės nesėkmės. Nusiteikite pozityviau, juk svarbiausia yra geras mikroklimatas, šiltas bendravimas. Iki rytojaus sugalvosite, kaip smagiai praleisti laiką. Atsargiai su elektra.

MERGELĖ. Jūsų dėmesio trokšta jus mylintys žmonės, vaikai. Nepagailėkite pinigų, laiko ir jėgų, kad jiems suteiktumėte kuo daugiau gerų emocijų. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Dėl nestabilios finansinės situacijos, kintančių įstatymų, galite patirti netikėtumų, nuostolių, neapgalvoti internetinio užsakymo ar kažkokio sandėrio. Gali pavykti pagerinti reikalus, jei laiku gausite reikiamos informacijos.

SKORPIONAS. Savaitgalis bus žymiai malonesnis, jeigu savo kandžiu liežuviu ir provokacijomis šiandien nesukelsite partnerio ar kito asmens negatyvios reakcijos. Būkite kantrūs, empatiški.

ŠAULYS. Paaštrėjusi jūsų intuicija, emocinis ir dvasinis jautrumas leis giliau pajusti velykinių švenčių filosofinę ar religinę prasmę. Vargins šurmulys, norėsis tylos, todėl ir rytojui nebūsite linkę planuoti jokios triukšmingos draugijos.

OŽIARAGIS. Regis, šiandien jausitės pakliuvę į tą aplinką, kurios tikėjotės ar laukėte. Galbūt susitiksite su žmogumi, kurio slapta ilgėjosi jūsų siela. Visgi gali kilti problemų dėl kiek neadekvataus vaikų ar gerbėjų elgesio.

VANDENIS. Būsite emocionalūs ir nekantrūs. Nelabai seksis sklandžiai bendrauti su artimais žmonėmis įprastoje aplinkoje. Erzins buitiniai rūpesčiai, politikavimas. Jei būtų geras oras, jus atpalaiduotų buvimas gryname ore, sodyboje ar pan.

ŽUVYS. Gamta jau dvelkia atgimimo gaiva, net jei ne viskas džiugina, o pasaulis atrodo nesaugus. Būsite nusiteikę kelionėms, viešnagėms. Galite susitikti su įdomiais žmonėmis, atnaujinti kai kurias pažintis. Atsargiai kelyje.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video