2024/04/27

 

HOROSKOPAS BALANDŽIO 7 D.

Unsplash nuotrauka

Balandžio 7-oji – Pasaulinė sveikatos diena; Tarptautinė tutsių genocido Ruandoje 1994 m. atminimo diena; Didysis penktadienis.

AVINAS. Šiandien pasitaikys ir nervingų situacijų, ir tam tikrų susivokimų, kokiems darbams, tikslams dabar turėtumėte teikti prioritetą. Regis, nepagailėsite pastangų, jei reikia ką nors paremontuoti, sutvarkyti.

JAUTIS. Šiandien iš aplinkinių sulauksite ir piktos kritikos, ir tikro draugiškumo, simpatijų. Bet kuriuo atveju blogo jums niekas nelinkės, tiesiog gali nesutapti požiūriai, tikslai.

DVYNIAI. Šiandien nesistenkite pasilengvinti sau darbo naštos, išsisukti nuo įsipareigojimo ar atsakomybės. Gali tekti aiškintis dėl nuostolių, nepriemokų. Nuoširdžiai stenkitės nenuvilti darbdavių, klientų.

VĖŽYS. Tai gali būti sėkmingų proveržių diena, bet pasitaikys ir šiokio tokio nesusikalbėjimo. Galite sužibėti sporto, mokslo, kūrybos srityse. Sustiprėję ryžtas, drąsa ir energija bus puikūs pagalbininkai, kad ir ko siekiate.

LIŪTAS. Regis, šiandien jums nelabai seksis elgtis diplomatiškai ir maloniai. Galbūt teks susitaikyti su didesniu darbo krūviu, nei jums norisi prieš šį šventinį savaitgalį.

MERGELĖ. Rytiniai darbai veikiausiai prasidės nelabai sklandžiai. Jeigu padarysite klaidų, vakare teks taisyti. Visgi ši diena bus veikli, aktyvi, daug nuveiksite ir bendrausite.

SVARSTYKLĖS. Pasitaikys nesklandumų tvarkant praktinius, komercinius, verslo reikalus. Visgi vakaras turėtų būti dosnus arba jūs tam tikra prasme kažkam būsite dosnūs.

SKORPIONAS. Nesklandumai, susiję su šeima, namais, gali kiek sutrikdyti rytinius planus. Visgi šią dieną praleisite darbingai, turiningai. Jums labiausiai padės žinios, energija bei meilė širdyje.

ŠAULYS. Šiandien nepraraskite saiko ir savisaugos, kad ir kuo užsiimtumėte. Tvarkykite materialinius, finansinius reikalus, rūpinkitės sveikata, higiena. Galbūt pravartu pagalvoti apie išsamų sveikatos pasitikrinimą.

OŽIARAGIS. Šiandien turėtumėte sulaukti žinių, jeigu ieškote teisybės, bylinėjatės ar laukiate kitų naujienų. Nuotaiką gali praskaidrinti pažįstami žmonės, nauji gerbėjai arba apsilankymas įdomiame renginyje.

VANDENIS. Šią dieną pradėsite kiek sudirgę, įsitempę. Kaip bebūtų, neišsisuksite nei nuo darbo, nei nuo atsakomybės. Norom ar nenorom iki vakaro daug nuveiksite. Rezultatai turėtų džiuginti ne tik jus, bet ir kitus.

ŽUVYS. Būsite nusiteikę filosofiškai, kupini toli siekiančių planų, kūrybinės energijos. Sublizgėsite intelektinėje veikloje, moksle. Galite planuoti keliones, kvalifikacijos kėlimą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video