2024/04/28

 

SAUGAUS EISMO DIENĄ – DAUGIAU KULTŪROS, DRAUSMINGUMO IR ATSAKINGUMO

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Balandžio 6-oji – Saugaus eismo diena; Tarptautinė stalo teniso diena; Tarptautinė santarvės ir sporto plėtros diena.

HOROSKOPAS balandžio 6 d.

AVINAS. Šiandien gali tekti vykdyti ne itin malonias pareigas, aiškintis susikomplikavusius santykius, veiksmų teisėtumą ar kt. Turbūt nepakankamai objektyviai vertinsite situaciją ir oponentus, konkurentus.

JAUTIS. Ši diena žada pokalbių dalykinėmis, ūkinėmis ir medicinos temomis. Nepulkite įgyvendinti kažkieno peršamo plano, kol patys rimtai į tai neįsigilinote. Galite išgirsti aktualią žinią, susijusią su darbo paieškomis ar sveikatos situacija.

DVYNIAI. Tikriausiai rūpės bendraminčių reikalai, vaikų interesai. Galbūt dalyvausite susirinkime arba jį inicijuosite, organizuosite. Venkite veltis į avantiūras, saugokite reputaciją.

VĖŽYS. Nukrypimai nuo įprastos dienotvarkės arba padidėjęs darbo krūvis kels įtampą, nepasitenkinimą. Geriausiai seksis ramiai tvarkyti šeiminius, buitinius reikalus. Dėl esminių dalykų apsispręsti reikėtų tik viską pasvėrus.

LIŪTAS. Intensyviai bendraudami, smalsaudami galite atrasti atsakymus į opius klausimus. Kažkuo pasitarnaus naujausia informacija, reklama. Jeigu teks teikti ir imti interviu, publikuoti straipsnį, sulauksite įvairių reakcijų.

MERGELĖ. Prieštaringa diena. Emocinę įtampą kels finansiniai reikalai, skolos ar baudos, sąmatos ar atsiskaitymai, mokesčiai ar pan. Kita vertus, nestokosite ūpo stengtis dėl mylimų žmonių. Jausite, kad esate svarbūs, reikalingi, mylimi.

SVARSTYKLĖS. Diena bus kupina įvykių ir emocijų. Regis, jums teks eiti į kompromisus bendraujant su tais, nuo kurių priklauso aktualaus reikalo sėkmė. Laikykitės įstatymų ir taisyklių, jei nenorite nemalonumų.

SKORPIONAS. Seksis meninė, medicininė, socialinė veikla. Visgi labiausiai norėsis ramybės ir atsipalaidavimo, ypač jei nekaip jaučiatės. Jus gali maloniai sušildyti neabejingo asmens rūpestis, išreikšta empatija.

ŠAULYS. Ramiai apgalvokite, nuo ko pradėti darbus, jeigu pasimetėte jų gausoje. Pasistenkite suderinti savo troškimus su galimybėmis ir sąžine. Konsultuokitės, bendraukite, aiškinkitės.

OŽIARAGIS. Diena bus kupina darbų, pareigų. Gali tekti blaškytis tarp darbovietės ir namų dėl šeiminių problemų. Galimas kompromituojantis įvykis, nesusipratimas, dėl kurio teks aiškintis.

VANDENIS. Tam tikra situacija gali iškelti teisinių klausimų, moralinių dilemų, paskatinti domėtis įstatymais ar konsultuotis. Netikėtumai, keblumai gali jus lydėti kelionėje.

ŽUVYS. Mintys suksis apie neišspręstus finansinius, turtinius reikalus. Galbūt mėginsite derėtis dėl norimų sąlygų, nuolaidų. Ne viskas seksis nepaisant pastangų. Guos ir džiugins meilė, vaikai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video