2024/03/28

 

HOROSKOPAS KOVO 28 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Šiandien aktyviai darbuositės, ypač kūrybos, reklamos, mokslo, žiniasklaidos srityse. Gali pavykti įsidarbinti, sėkmingai pristatyti savo veiklą, gebėjimus. Venkite rizikos kelyje.

JAUTIS. Pirmoji dienos pusė bus sėkminga, jeigu galėsite darbuotis ramioje aplinkoje, susikaupti, įsigilinti. Popiet atsiras daugiau skubos ir šurmulio. Atsargiai kelyje, venkite konfliktinių situacijų.

DVYNIAI. Regis, ryžtingai imsitės spręsti aktualius klausimus. Jei pasitarsite su gerais specialistais, rezultatas bus nepriekaištingas. Gali nudžiuginti gautas pasiūlymas Neprovokuokite agresijos, saugokitės avarinių situacijų, ugnies.

VĖŽYS. Veiklesni, ryžtingesni būsite popiet, bet rytas palankus svarbių veiklų planavimui ir aptarimui. Galite užsitikrinti įtakingo asmens palaikymą. Regis, rasite laiko ir sportui. Saugokitės traumų, ugnies.

LIŪTAS. Šiandien galite sėkmingai pasinaudoti sukaupta patirtimi, užmegztomis pažintimis. Tai turėtų pagreitinti konkretų rezultatą. Popietė bus sunkesnė. Galbūt koją kiš slapti priešai, intrigantai. Galimas stresas, ūmus sveikatos sutrikimas ar pan.

MERGELĖ. Darbas, kurį atliekate, yra prasmingas. Jis duos didelės naudos, jei ne dabar, tai ateityje. Popiet teks skirti dėmesio energingiems asmenims ir jiems nelabai rūpės, ar turite tam laiko.

SVARSTYKLĖS. Nebloga diena mokslui, intelektiniam darbui. Galite dalyvauti konkurse arba jam ruoštis. Regis, nestokosite energijos ir valios, tačiau jūsų oponentai pasižymi kompetencija, geru įvaizdžiu. Neprovokuokite agresijos, saugokitės traumų.

SKORPIONAS. Ši diena turėtų būti produktyvi. Galite kreiptis dėl paskolos, kredito, draudimo, investuoti į verslą, keisti darbą, rinktis būsimų atostogų kelionės maršrutą ar pan.

ŠAULYS. Šiandien labiau jausite konkurencinę įtampą, ypač jei siekiate kokio nors laimėjimo, pripažinimo. Galbūt patirsite partnerių ar antstolių spaudimą kažką tuoj pat atlikti.

OŽIARAGIS. Regis, sugebėsite susikaupti ir siekti tikslo. Diena atneš naujų dalykinių pasiūlymų, galbūt atsiras papildomo uždarbio galimybių. Labiau tausokite sveikatą. Pasisaugokite agresyvių žmonių, avarinių situacijų.

VANDENIS. Atidžiau apsidairę, galite pastebėti, kad šalia jūsų yra stiprių, kompetentingų žmonių, pasirengusių padėti, patarti. Saugokitės gamybinių ir kitokių traumų.

ŽUVYS. Nebloga diena aiškintis turtinius interesus. Galite gauti pozityvų atsakymą ar rezultatą, jei mėginote apginti reikalą, susijusį su nuosavybe, draudimu, paveldėjimu ar pan. Labiau prižiūrėkite vaikus.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video