2024/03/19

 

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ KOVO 26 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Jei tik galite, šį rytą neskubėkite šokti iš lovos, nes organizmas reikalaus lėto budinimosi. Įdienojus aktyviai leisite laiką, daug malsite liežuviu arba intensyviai spaudinėsite klaviatūrą. Nesunkiai rasite reikiamą informaciją.

JAUTIS. Tai turėtų būti rami diena. Turbūt apsiribosite asmeniniais interesais ir žemiškais malonumais. Regis, gurmaniškai pasmaguriausite, skirsite daugiau dėmesio savo aplinkai, materialinei gyvenimo pusei.

DVYNIAI. Rytas bus niūrokas, dirglus, bet vėliau jus galbūt nudžiugins įdomus užsiėmimas, susitikimas. Labiau rūpinkitės įvaizdžiu, higiena bei sveikata.

VĖŽYS. Šiandien būsite linkę žavėtis tuo, kas yra paslaptinga, meniška, filosofiška. Galbūt susidursite su žmonėmis, kurie apie tai kalba, pasižymi netradiciniu požiūriu.

LIŪTAS. Neblogai seksis tuo atveju, jeigu ruošiate straipsnį, pasisakymą, mokotės, ieškote informacijos ar pan. Jei tai nėra aktualu, rinkitės judresnius, sportiškesnius laisvalaikio praleidimo būdus.

MERGELĖ. Kils minčių, planų, susijusių su darbu, verslu arba savo ūkiu. Galbūt pradėsite ruoštis naujovių įgyvendinimui. Pravartu įvertinti turimą kompetenciją bei finansines ir kitokias galimybes.

SVARSTYKLĖS. Iš ryto galite nekaip jaustis. Jei vėliau savijauta pagerės, tai nekasdieniškos pramogos, bendravimas su įdomiais asmenimis suteiks kūrybinės energijos, noro plėsti akiratį.

SKORPIONAS. Šiandien kils minčių apie tam tikras pertvarkas namų aplinkoje, sodyboje ar apskritai asmeniniame gyvenime. Galbūt kažką renovuosite arba sena keisite nauju.

ŠAULYS. Tai bus nebloga diena, jei pakankamai gerbsite aplinkinius ir domėsitės ne vien savimi. Gali pavykti susitarti dėl įvairių dalykų ir bendro laisvalaikio. Svarbu iš pat ryto elgtis draugiškai ir tausoti artimųjų nervus

OŽIARAGIS. Šiandien labiau domėsitės savo išvaizda, galbūt keisite šukuoseną, aprangos stilių. Nevengsite ir ūkinių darbų, nepaliksite be dėmesio augintinių.

VANDENIS. Šiandieną galite atitrūkti nuo minčių apie darbus, rūpesčius ir šiek tiek pasilinksminti. Jeigu užplūs kūrybinis įkvėpimas, nelaukite, kol jis dings. Buitis ir kita rutina gali palaukti.

ŽUVYS. Regis, esate suplanavę apsitvarkyti namuose. Jeigu rytinis niūrumas ar negalavimas greitai išsiskaidys, jums pavyks susikurti jaukesnę aplinką, palepinti artimuosius ir pasidžiaugti savaitgaliu.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video