2024/03/29

 

KOKIUS KROVINIUS GALIMA PERVEŽTI MIKROAUTOBUSAIS?

Lietuvos ir tarptautiniais maršrutais vairuotojai kasdien perveža begalę krovinių. Logistikos operatoriams dažnai tenka planuoti keliones taip, kad pilnai pakrautų automobilį ir optimizuotų kiekvieno tokio sunkvežimio maršrutą, kad kroviniai būtų pristatyti į konkrečią vietą laiku ir saugiai. Kokie kroviniai dažniausiai vežami mikroautobusais? Susipažinkite su jais, kad galėtumėte lengviau naudotis transporto paslaugomis ir turėkite daugiau žinių apie tai, kokio tipo transportą galite užsisakyti.

Logistikos pramonėje transportas skirstomas į kelias rūšis, priklausomai nuo gabenamų krovinių, jo organizavimo būdų, naudojamo krovimo vieneto, siuntos dydžio, transportavimo proceso eigos, duotų transporto priemonių prieinamumo.

Vežant krovinį, vežėjas visada turi pasirinkti tinkamiausią transporto priemonę, kuri, be kita ko, bus pritaikyta prie krovinio tipo, dydžio, specifikos ir svorio. Praktikoje logistikos operatorius yra atsakingas ne tik už tinkamos transporto priemonės parinkimą, bet ir už savalaikį duoto krovinio pristatymą į konkrečią paskirties vietą.

Kada galimas krovinių pervežimas mikroautobusais?

Gera krovinių gabenimo organizacija beveik visada turės didelį transporto priemonių parką su skirtinga apkrova, dažniausiai nuo 1,5 iki 20 tonų. Belieka klientui pasirinkti jam priimtiniausią transporto rūšį. Tačiau ne visi žino, kuo vieno tipo sunkvežimiai skiriasi nuo kitų, o kuris bus optimalus esamam kroviniui.

Mikroautobusas turi mažiausią keliamąją galią kaip kroviniams tinkamas gabenti transportas. Darbinis tūris neviršija 3–10 m3. Mikroautobusas pasirenkamas tais atvejais, kai reikia per trumpą laiką pervežti nedidelį krovinį. Be to, šio tipo transportas išsiskiria mažomis sąnaudomis.

Tam, kad nekiltų problemų dėl prekių pervežimo, reikia atsakingai rinktis automobilį transportavimui, atsižvelgiant į:

  • Matmenys ir svoris

Pirmiausia, nuspręskite, kokia turi būti transporto priemonės keliamoji galia, kokių transporto priemonės išmatavimų reikia.

  • Pakrovimo tipas

Tai reiškia, kad turite iš anksto išsiaiškinti, kokiu krovimo būdu jūsų daiktai bus pakrauti į transporto priemonę. Yra transporto priemonių, kurias galima krauti ir iš galo, ir iš šono, kitiems mikroautobusams gali būti tik vienas krovimo variantas.

Jei abejojate, koks transportas jums tinkamiausias, patariame kreiptis patarimo į transporto įmonės specialistus, jie visada padės savo klientams rasti tinkamą sprendimą, geriausią kainos ir reikalavimų derinį.

SEOvoras inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.390

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video