2024/03/19

 

KADA GAMYBOS ĮMONEI REIKALINGAS AUTOMATINIS PAKAVIMO APARATAS?

Nesvarbu, ar tai būtų tiesiog produktų įvyniojimas į foliją, maišų į dėžę procesas ar tiesiog krovinių tvirtinimas – yra daugybė pakavimo mašinų. Bet kokios pakavimo mašinos jums reikia jūsų gamybai?

Lengvai pažeidžiamiems produktams reikalinga speciali apsauga, kad būtų galima toliau vežti ar sandėliuoti prieš dedant ant padėklo. Pavyzdžiui: ritinėliai atskirai suvyniojami į foliją gamybos metu automatinėje pakavimo mašinoje arba užpildomi maišeliai, kurie vėliau pakuojami į kartonines dėžutes.

Kitas krovinio tvirtinimas vyksta po gaminio padėjimo ant padėklo. Čia paruoštas padėklas, naudojant vyniojimo mašiną, apvyniojamas elastine plėvele, kad būtų galima saugiai pakrauti paruoštus siuntimui produktus. Daugiau informacijos rasite pardavėjo puslapyje.

Kai kuriose pramonės šakose labai svarbu užtikrinti produkto higieninę švarą, kitose labai jautrios plėvelės gaminamos ritinėlių pavidalu. Ir vis dėlto, abiejose gamybos srityse reikia pakavimo mašinos, kuri apsaugotų jūsų gaminį iš karto po gamybos proceso.

Kodėl verta automatizuoti pakavimo procesus?

Daugelis įmonių svarsto, ar verta rinktis automatizuoti pakavimo procesą. Žemiau pateikiami šios naujoviškos technologijos pranašumai:

  • pakavimo proceso pagreitinimas;
  • klaidų mažinimas;
  • pakuočių kokybės gerinimas;
  • medžiagų taupymas;

Verta automatizuoti pakavimo procesus, jei mums rūpi laiko taupymas ir kokybiška pakuotė. Naudodami patikrintus įrenginius turime galimybę pagerinti gamybos procesą savo įmonėje.

Automatinė susitraukiančio vyniojimo mašina gali automatiškai tiekti plėvelę, tada automatiškai pagaminti maišelį, išlyginti paviršių, užsandarinti ir iškirpti plėvelę ir pakuotę bei susitraukiančią plėvelę. Automatinės termiškai susitraukiančios mašinos pjovimo peilis pagamintas iš termostatinio specialaus aliuminio lydinio, kuris yra specialiai pagamintas plėvelės suvirinimui ir pjovimui. Peilio savybė yra ta, kad sandarinimo linija yra gana plona ir neprilimpa.

Pritaikymo galimybės

Be to, automatinis pakavimo aparatas gali būti pritaikytas skirtingiems pakuočių dydžiams tam tikrame diapazone, nekeičiant abrazyvinio įrankio. Produktas plačiai naudojamas vaistinėse, maisto pramonėje, raštinės reikmenyse, kosmetikoje, elektroniniuose gaminiuose, žaisluose ir kt.

Per pastaruosius dešimt metų tarptautinė pakavimo pramonė daug dėmesio skyrė pakavimo mašinų ir visos automatizuotos pakuočių gamybos linijos sistemos universalių galimybių ir daugiafunkcinių integravimo galimybių gerinimui, suteikdama savalaikius ir lanksčius gamybos metodus įvairiems, sparčiai besivystantiems produktams.

SEOvoras inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.389

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video