2024/03/19

 

ARTŪRAS SKARDŽIUS PERSIGALVOJO: SUGRĮŽTI BUVO KLAIDA

Seimo narys Artūras Skardžius. Mariaus Morkevičiaus (ELTA) nuotr.

Ketvirtadienį prisijungęs prie Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) bei šios politinės jėgos frakcijos Seime, Artūras Skardžius persigalvojo ir palieka partijos gretas. Politikas tvirtina, kad pastaraisiais metais LSDP „neatpažįstamai pasikeitė“, todėl savo sprendimą sugrįžti jis vadina klaida.

„Įvertinęs kilusią sumaištį partijoje priėmiau sprendimą trauktis iš Lietuvos socialdemokratų partijos ir jos frakcijos Seime. Sugrįžti į Lietuvos socialdemokratų partiją, manau, buvo klaida. Partija per pastaruosius metus neatpažįstamai pasikeitė. Ne veltui sakoma, kad į tą pačią upę du kartus neįbrisi“, – vėlų ketvirtadienio vakarą išplatintame pranešime teigė A. Skardžius.

„Dėkoju visiems bičiuliams su kuriais ne vienerius metus teko dirbti ir kurie pakvietė mane sugrįžti į partiją bei frakciją, kartu nuoširdžiai palaikė šį mano žingsnį. Linkiu socialdemokratų partijai kuo geriausios kloties“, – nurodė jis.

ELTA primena, kad ketvirtadienį, pasitraukęs iš Darbo partijos frakcijos, Artūras Skardžius tapo Seimo socialdemokratų partijos frakcijos nariu.

Apie tai ketvirtadienį žurnalistus informavo partijos frakcijos seniūnė Orinta Leiputė. Vėliau šią žinią ir iš Seimo tribūnos pranešė Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

„Norime informuoti, kad A. Skardžius įstojo į Socialdemokratų partijos Kupiškio skyrių“, – sakė O. Leiputė. Ji taip pat informavo apie A. Skardžiaus prisijungimą prie Seimo socialdemokratų.

Prisijungus A. Skardžiui Seimo socialdemokratų gretos padidėjo iki 12 narių. Sumažėjusioje Darbo partijos frakcijoje yra 8 parlamentarai.

Visgi, pastarasis politiko sprendimas sulaukė nevienareikšmiškų vertinimu LSDP narių gretose – dalis socialdemokratų palaikė A. Skardžių, tačiau parlamentaras neišvengė ir kritikos dėl politinių permainų.

ELTA

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Tu pats esi gamtos klaida

Rekomenduojami video