2024/03/28

 

RAUDONOS NOSIES DIENĄ RASKITE LAIKO PASIRŪPINTI VIENU DALYKU

Unsplash nuotrauka

Kovo 18-oji – Raudonos nosies diena.

Šią dieną žmonės, pasipuošę raudonomis klounų nosimis, eina linksminti vaikų, kad šie šypsotųsi. Didžiausias dėmesys skiriamas sergantiems vaikams, todėl jie lankomi ligoninėse. Tokia diena pirmą kartą buvo suorganizuota Didžiojoje Britanijoje 1988 metais. Garsiausi tos šalies komikai parengė vaikams skirtą programą, sulaukusią didžiulio pasisekimo. Dabar tokia šventė rengiama ir JAV, Australijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Suomijoje. Į Lietuvą pirmąkart ši linksma diena atkeliavo 2012 metais.

HOROSKOPAS kovo 18 d.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Jeigu neseniai įsivėlėte į nemalonų konfliktą ar patyrėte avariją, šiandien jau pajusite šiokį tokį palengvėjimą. Galite skaičiuoti nuostolius. Drąsos teiks draugų, bendraminčių palaikymas.

JAUTIS. Būsite nusiteikę imtis nekasdieniškų užsiėmimų. Vakare padidės įtampa, bus sunku taikiai susikalbėti. Geriau seksis, jeigu sugebėsite kitus suprasti ir pateisinti.

DVYNIAI. Šiandien stengsitės išnagrinėti dominančią temą. Galbūt mėginsite susisiekti su specialistais, kad jums paaiškintų. Renginyje, išvykoje arba internete galite užmegzti naujų ryšių.

VĖŽYS. Šiandien nelabai seksis išlikti maloniems. Regis, nevengsite vesti kitų iš pusiausvyros, skatinti žemų aistrų. Planus gali kiek sujaukti netikėtai iškilusi kliūtis.

LIŪTAS. Pravartu imtis ūkinių darbų, apsitvarkyti. Būtų gerai, jei su namiškiais pavyktų ramiai ir draugiškai išsiaiškinti nesutarimus, kurie ilgai nedavė ramybės. Tačiau rezultatas veikiausiai bus nekoks, jei tai mėginsite daryti vakare.

MERGELĖ. Kalbos suksis apie sveikatą, mitybą, ūkinius reikalus. Galbūt mėginsite namuose įvesti nepriekaištingą tvarką. Raskite laiko pasirūpinti sveikata – ji gana pažeidžiama.

SVARSTYKLĖS. Po nemalonaus santykių aiškinimosi gali prasidėti aiškesnė, ramesnė santykių fazė. Visgi nerimą kels įtampa, susijusi su finansais, negebėjimo kažkuo taikiai pasidalinti. Be abipusio pasitikėjimo nieko gero nebus.

SKORPIONAS. Šiandien bus įmanoma rasti raktą į artimų žmonių širdis. Tik nemanykite, kad tai pasieksite pirkiniais ar pažadais. Vakaras nežada taikaus bendravimo.

ŠAULYS. Turėtų būti aktyvaus bendravimo diena. Galbūt dėl kažkokios priežasties imsite kitaip žvelgti į kai kuriuos artimos aplinkos žmones. Jei visgi stengsitės atsiriboti ir elgsitės savanaudiškai, galite likti nesuprasti.

OŽIARAGIS. Su kitų pagalba galite nuspręsti kažką svarbaus turtiniais, piniginiais klausimais. Galbūt nuspręsite kažką pirkti, parduoti, įkeisti. Stenkitės atskirti gerus paskatinimus nuo niekam tikusių, nuostolingų.

VANDENIS. Būsite nepatenkinti savimi arba savo aplinka. Galbūt elgsitės taip, kad kiti bus šokiruoti, nusivils. Susiimkite, kad ūmūs impulsai nenustelbtų sveiko proto ir moralės. Saugokitės traumų.

ŽUVYS. Nekokia diena sveikatai. Saugokitės alerginių reakcijų, traumų. Galimi keistoki sumanymai, planai, dvasinės praktikos. Patys sau galite padaryti slaptą atradimą.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video