2024/04/18

 

NAUJOS DIREKTORĖS SIEKIS – ĮGYTĄ PATIRTĮ PRITAIKYTI GIMTAME KRAŠTE

Reda Pauliukonienė. Jurgos Banionienės nuotrauka

Kupiškio socialinių paslaugų centras pagaliau turi nebe laikiną, o nuolatinį vadovą. Nuo kovo 13 dienos direktorės pareigas pradėjo eiti Reda Pauliukonienė. Ukmergėje gyvenanti kraštietė sakė visada norėjusi būti naudinga Kupiškiui, tad pasitaikius progai ryžosi dalyvauti konkurse šioms pareigoms eiti, ir įveikusi vieną konkurentę, jį laimėjo.

Apie pirmas dienas naujoje darbovietėje, ateities planus su nauja Kupiškio socialinių paslaugų centro direktore ir kalbėjomės.

Jurga BANIONIENĖ

Susipažįsta su veikla

Pirmi įspūdžiai, pasak R. Pauliukonienės, geri. Buvo šiltai kolegų priimta.

„Labai didelis kolektyvas, įvairus. Aš manau, kad dialogą turėsime. Visus padalinius jau apvažiavome, apžiūrėjome, susipažinau su visomis paslaugomis, kurios teikiamos Kupiškio socialinių paslaugų centre. Man tai nenauja, esu dirbusi šioje srityje. Tačiau jau matau, ką galima keisti. Visada įstaigoje labai svarbu, kad dokumentai būtų tvarkingi, kai kurių dar trūksta“, – sakė trečią savo darbo dieną kalbinta nauja vadovė.

Kupiškio socialinių paslaugų centras pagaliau turi vadovą.
Jurgos Banionienės nuotrauka

R. Pauliukonienė pabrėžė, kad jai buvo svarbu kuo greičiau apvažiuoti visus Kupiškio socialinių paslaugų centro padalinius, susipažinti su veikla.

„Man įdomu, esu nusiteikusi dirbti rimtai. Norėjau pamatyti, kokie klientai, paslaugų gavėjai, ir kartu apmąstyti, kokių reikėtų naujovių. Esu iš kito miesto, kol dar akis nepriprato, man lengviau pamatyti skirtumus, ką galima įdiegti“, – teigė pašnekovė.

Plačiau skaitykite kovo 18 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video