2024/03/28

 

HOROSKOPAS KOVO 15 D.

Pixabay nuotrauka

Kovo 15-oji – Europos vartotojų diena. Šią dieną vartotojų gynimo organizacijos visame pasaulyje organizuoja renginius, kuriais siekiama informuoti vartotojus apie jų teises ir jų gynimo būdus.

AVINAS. Regis, nerimausite dėl egzamino, publikacijos, projekto ar pan. Jeigu ne dėl savo, tai dėl artimo žmogaus elgesio gali tekti apgailestauti. Galimi susitikimai, kurie praturtins jus intelektualiai arba dvasiškai.

JAUTIS. Kils idėjų, susijusių su investicijų ar verslo galimybėmis, bendradarbiavimu. Dėl pažįstamo žmogaus įsikišimo gali įvykti tai, ko nesitikite. Tai nebūtinai nudžiugins.

DVYNIAI. Neskubėkite nutraukti sutarties arba santykių su jums svarbiu žmogumi. Jei labai pasistengsite arba pasitelksite į pagalbą tarpininkus, galite pasiekti susitarimą jums aktualiu klausimu.

VĖŽYS. Kūrybine prasme tai turėtų būti rezultatyvi diena. Tačiau rūpesčių gali sukelti buhalteriniai reikalai, praktiniai klausimai. Netikėtų siurprizų galite sulaukti iš jums neabejingo asmens arba vaikų.

LIŪTAS. Labai tikėtina, kad šiandien neigiamai reaguosite į nesibaigiančias rinkliavas, naujus mokesčius, reformas. Visgi ginčai su kolegomis, aplinkiniais nepadės išspręsti jokių problemų.

MERGELĖ. Pirmoje dienos pusėje įmanomi nemalonūs netikėtumai, o vėliau nuotaika praskaidrės dėl viliojamų pasiūlymų, patrauklių komplimentų ar kitų dėmesio ženklų iš aplinkinių. Kils ūpas ieškoti pramogų, siekti meilės ir ja dalintis. Saugokite vaikus.

SVARSTYKLĖS. Aktualūs bus su žiniasklaida, mokslu, prekyba, reklama, ryšiais susiję reikalai. Gali būti, kad susidursite su kliūtimis dėl transporto ar ryšių sutrikimų, dėl kitų žmonių neatsargumo.

SKORPIONAS. Sieksite susikurti tvirtesnį materialinį pagrindą, gauti kreditą ar kt. Galbūt nuspręsite investuoti arba padėti artimam žmogui. Jei iš to tikitės naudos, turite savanaudiškų siekių, laukia nusivylimas. Gali sugluminti apkalbos.

ŠAULYS. Pasireikš smalsumas, žinių troškimas. Regis, sutiksite žmogų, kurio seniai nematėte ir kuris turi kuo nustebinti. Galite gauti naudingą ir praktišką patarimą.

OŽIARAGIS. Naktis ir rytas nepalankūs sveikatai. Jeigu nerimausite ne dėl savo sveikatos, tai galbūt jus jaudins artimo žmogaus savijauta. Meilės fronte ramybės taip pat neverta tikėtis. Galima pavydo scena.

VANDENIS. Visą darbo dieną suksitės kaip vijurkai. Net jei jums nelengva pritapti prie kolektyvo, šiandien sugebėsite prisitaikyti. Visgi vakare sieksite pabėgti nuo tuščių šnekų, šurmulio ir likti vieni.

ŽUVYS. Rytas gali būti nervingas, stokosite emocinės pusiausvyros. Lengva padaryti klaidų atliekant apskaitą, mokant mokesčius ir t. t. Tačiau sugebėsite aplinkinius stebinti išradingumu kitose srityse.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video