2024/04/24

 

ORO KONDICIONIERIAI: PERKATE IŠ NELEGALIŲ PREKYBOS VIETŲ – PERMOKATE

Unsplash nuotrauka

Už lango atėjus pavasariui vis daugiau žmonių pradeda galvoti, kad reikia pasirūpinti  namų vėsinimo įrangomis. Šildymo sistemas keičia oro kondicionieriai, todėl laikas pagalvoti apie šiuos įrenginius ir rasti tokius, kurie tinka Jūsų būste.

Kainos yra įvairios

Nors suprantama,  kad ieškoti oro kondicionieriaus reikia pagal jo galingumą, tai yra, kuo didesnės patalpos – tuo galingesnio reikia, kadangi taip įranga bus efektyvesnė, geriau aptarnaus namų ūkį, visgi, dažnas daug dėmesio skiria ir kainoms, kadangi nori rasti tokią įrangą, kuris nebūtų labai brangi, tačiau tikrai gebėtų atvėsinti patalpas. Tačiau ar toks derinys yra įmanomas? Tikrai taip, tačiau tik tokiu atveju, kai oro kondicionieriai bus perkami iš patikimų prekybos vietų.

Štai oro kondicionieriai iš www.specdarbai.lt prekybos vietos verti dėmesio, kadangi čia Jūsų laukia plati pasiūla ir geriausios kainos. Juolab, galite būti ramus, kad gausite tikrai sertifikuotą įrangą, kuri yra geros kokybės, o kilus netikslumams – visada yra garantinis aptarnavimas, kurio metu suteikiamos sistemos tvarkymo paslaugos visiškai arba dalinai nemokamai.

Pigiau – gaunasi brangiau?

Visgi, kai kurie nori sutaupyti dar daugiau ir perka oro kondicionierius iš tokių prekybininkų, kurie juos siūlo įsigyti nelegaliai. Tai dažniausiai yra ne tik nežinomų gamintojų įranga, tačiau taip pat ir pateikta netiksli informacija greta. Tai yra, dažniausiai su tokia įranga negaunamos jokios instrukcijos, negalite būti tikras – ką tiksliai perkate. Deja, dažniausiai problemos iškyla tik tuomet, kai įranga jau yra įsigyta ir sumontuota. Po mėnesio arba kito susiduriama su veikimo problemomis, kurias sutvarkyti gali būti labai brangu arba net neįmanoma. Tačiau tokie prekybininkai, kurie Jums pardavė oro kondicionierius – dirba nelegaliai, neteikia jokių garantijų, tad pirkėjas pats lieka kaltas, kad pirko iš ten, kur pirko. Taip pat perkant prekes nelegaliai kliento negina ir Vartotojų teisės. Galima bandyti kreiptis į policiją, tačiau ir šiuo atveju išaiškinti tokius atvejus yra gana sunku, kadangi dažniausiai tokie pardavėjai puikiai žino ką parduoda ir po pardavimo – greitai dingsta, tad juos susekti yra neįmanoma. Taip galiausiai bandymai sutaupyti atsisuka atgal prieš patį pirkėją, kadangi jam tenka išmesti neaiškią įrangą, kuri galimai taip pat ima daug energijos, ir pirkti naują.

Sekite akcijas

Jeigu norite, kad oro kondicionieriai Jums kainuotų pigiau – tokiu atveju siūlome sekti akcijas. Tai yra puiki galimybė įsigyti tai, ko reikia, pigiau, tačiau su garantiniu aptarnavimu ir grąžinimo galimybe gavus ne tai, ko reikėjo. Taigi, būtinai įsigykite iš tų, kurie prekiauja įrangomis legaliai ir sekite pasiūlymus, kurie dažniausiai aktyviausiai skelbiami ateinant sezonui. Visada geriau nelaukti vasaros, kadangi tuomet dažniausiai oro kondicionierių pardavėjai turi daug darbo ir užtrunka, kol jie gali sumontuoti Jūsų įsigytą įrangą. Atėjus pavasariui, kai už lango jau kovas – pats laikas įsigyti oro kondicionierius, kurie dažniausiai po sutarties sudarymo sumontuojami per porą savaičių. Ankstyvo pavasario metu jie gali būti naudojami ir kaip papildoma šildymo sistema. Ypač pasiteisina tokiu atveju, kai namus šildotės kietu kuru. Kurti pečiaus gali atrodyti, jog nebeapsimoka, tačiau įjungti oro kondicionierių šildymo režimu ir bent porą laipsnių pakelti oro temperatūrą kambaryje – tikrai verta.

Market Rats inf.

Užs. Nr.332

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video