2024/04/20

 

HOROSKOPAS KOVO 13 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Neblogai seksis intelektinė, medicininė arba kūrybinė veikla, moksliniai tyrinėjimai. Įdomu bus susitikti su žmogumi, kuris žino, kaip reikia siekti tikslo.

JAUTIS. Šiandien svarbesni taps skolų, mokesčių, finansinių įsipareigojimų klausimai. Tiktų planuoti pajamas ir išlaidas, įvertinti savo finansines galimybes, peržiūrėti sutartis.

DVYNIAI. Ši diena gali priversti daugiau bendrauti su tais žmonėmis, kurių pažiūros skiriasi nuo jūsų. Bus nelengva suderinti interesus, tačiau daug ką išsiaiškinsite ir tai leis plačiau atverti akis. Nepasiduokite manipuliacijoms ir spaudimui.

VĖŽYS. Jūsų laukia darbai, o galbūt ir tam tikri atsiskaitymai už darbus, studijų užduotis ir pan. Tai vers nerimauti. Bus žymiai lengviau, jei jus palaiko kolegos, draugai ir niekas iš jų nerezga intrigų jums už nugaros.

LIŪTAS. Užplūs romantiškos nuotaikos, trokšite nuotykių, pavasarinio atsinaujinimo. Ne visi šalia esantieji tuo džiaugsis. Galite išgirsti nuobodžių moralų ir priminimų apie taupymo svarbą. Atsargiai kelyje.

MERGELĖ. Daugiausiai rūpesčių kels turtiniai ir buitiniai reikalai. Pagalbos, dėmesio gali prireikti šeimos nariams, arba kaip tik jums reikės jų didesnės paramos, tvirto peties.

SVARSTYKLĖS. Informatyvi diena. Išgirsite aktualių naujienų. Visgi gerai pagalvokite, prieš išsakydami savo nuomonę, ypač jei teiksite interviu, rašysite komentarus ir pan.

SKORPIONAS. Regis, šiandien jums itin parūps verslo, turto, tiekimo, pinigų klausimai. Galbūt problemų kels ar pažado nenorės tesėti žmogus, į kurį dėjote daug vilčių.

ŠAULYS. Šiandien kuo racionaliau tvarkykite reikalus, neskubėdami ir pasitikėdami savimi. Jei taip elgsitės, galite kai ką pakeisti savo naudai. Neužkibkite ant sukčių kabliuko, neprovokuokite oponentų priešiškumo.

OŽIARAGIS. Šiandien geriau jausitės, jei vengsite įtemptų darbų, stresą keliančio bendravimo, skubos. Mažiau kreipkite dėmesį į gandus bei kitų žmonių vertinimus apie tai, kas jūs esate, ką darote.

VANDENIS. Tarsi atsitiktinai galite išsiaiškinti kažką svarbaus. Iš pažįstamo asmens galite gauti protingą patarimą. Pradės labiau aiškėti, kuo galite pasikliauti, o kuo – ne. Pasistenkite išvengti nesusipratimų, nesubtilių diskusijų.

ŽUVYS. Regis, įtampą kels neatlikti darbai, neaiškios karjeros perspektyvos. Apie tai kalbėsitės su kolegomis, artimaisiais. Galbūt teks aiškintis dėl neracionalių išlaidų, padaryto nuostolio, paskleistų apkalbų ar pan.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video