2024/04/18

 

HOROSKOPAS KOVO 12 D.

Unsplash nuotrauka

AVINAS. Būsite išradingi ir nusiteikę pavasariškai pakoreguoti savo stilių ar aplinką. Tikriausiai turėsite rūpesčių, susijusių su mokesčiais, indėliais, akcijomis, verslu, draudimu.

JAUTIS. Šiandien kažką sėkmingai išsiaiškinsite dėl santykių, nors iš ryto gali atrodyti, kad nepavyks susikalbėti dėl emocijų protrūkio. Įdienojus bendravimas, partnerystė teiks gerų įspūdžių, pasitenkinimo.

DVYNIAI. Šiandien turėsite ką veikti, net jei nieko iš anksto nesuplanavote. Regis, panorėsite peržiūrėti ir atnaujinti savo garderobą, kosmetikos krepšelį ir pan. Daugiau jūsų dėmesio sulauks ir augintiniai.

VĖŽYS. Šiandien būsite smagiai ir energingai nusiteikę, o tai reiškia, kad galite pasirinkti turiningą arba sportišką laisvalaikį. Regis, daug džiaugsmo suteiksite savo vaikams ar augintiniams.

LIŪTAS. Regis, daug dėmesio skirsite šeiminėms pareigoms ir tai neliks neįvertinta. Šeimos nariai bus dėkingi už kuriamą jaukumą, gardžius pietus, o augintiniai – už dėmesį, žaidimus, skanukus.

MERGELĖ. Su artimos aplinkos žmonėmis galite susitarti dėl svarbių jums dalykų, bendrų renginių ar pirkinių. Galimi intriguojami pasiūlymai, susitikimai. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS. Aktualūs gali būti nuosavybės ir ūkiniai reikalai. Galbūt darysite tvarką savo ūkyje. Galite įsigyti kažką, apie ką anksčiau tik pasvajodavote. Tai galėtų būti naminis gyvūnas, akvariumas ar kt.

SKORPIONAS. Šiandien pravartu apsitvarkyti buityje, apsipirkti, gerinti santykius su šeimos nariais, kad niekas nebetemdytų nuotaikos. Sakykite komplimentus, skleiskite meilės energiją ir tai grįš maloniu bumerangu.

ŠAULYS. Diena bus gera, jeigu vengsite blaškančio šurmulio ir nesiimsite pernelyg aktyvių veiklų. Derėtų tinkamai maitintis, pakankamai ilsėtis, kaupti energiją darbo savaitei.

OŽIARAGIS. Diena bus aktyvi, drauginga. Lengvai megsis pažintys. Palanku bendrauti realiai bei socialiniuose tinkluose, tarpininkauti. Galite prašyti reikalingos informacijos, pagalbos.

VANDENIS. Norėsis kažką svarbaus nuveikti, daug pasiekti, ypač profesijos srityje. Tikėtini neoficialūs ir oficialūs pokalbiai, susitikimai, reikalingos pažintys. Jei norite sėkmės, parodykite kuo daugiau lankstumo bei pagarbos kitiems.

ŽUVYS. Šis rytas nepalankus kur nors vykti, nes tikėtinos neprognozuojamos situacijos kelyje. Įdienojus viskas turėtų džiuginti. Jausitės žavūs, protingi ir nusiteikę siekti naujų tikslų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video