2024/04/26

 

PROFESIONALUS KOLEKTYVAS – KIEKVIENO AUTOSERVISO SĖKMĖS GARANTAS

Strategiškai patogi patalpų vieta, akiai patrauklus fasadas, malonus klientų aptarnavimas, pažangi įranga ir konkurencinga automobilių remonto paslaugų kaina – faktoriai,  kurie neabejotinai prisideda prie spartesnių autoserviso plėtros veiksnių. Tačiau pagrindinis veiksnys, kuris formuoja patikimo autoserviso vardą ir užtikrina nepriekaištingą reputaciją yra autoserviso darbuotojai.

Tiek pati pažangiausia diagnostinė įranga, tiek pati brangiausia technika bus nieko verta, jeigu ja nesinaudos savo darbą puikiai išmanantis, tam tikros automobilių remonto srities profesionalas. Tad kokios srities profesionalai privalo rasti savo vietą kiekviename šiuolaikinius standartus atstovaujančiame autoservise?

Kokių autoserviso darbuotojų dėka bus įgyvendintas nepriekaištingas automobilių remontas tiek senesnės kartos, standartinės komplektacijos automobiliui, tiek išskirtine komplektacija bei pažangiausiomis techninėmis naujovėmis pasižyminčiai transporto priemonei?

Sumanus autoelektrikas – didžiausia autoserviso vertybė

Didžioji dauguma šiuolaikinių automobilių turi labai daug elektroninių komponentų, kurie kaip taisyklė, labai dažnai genda. Tik puikiai su pažangiausiomis techninėmis naujovėmis susipažinęs ir nepriekaištingai savo darbo specifiką išmanantis autoelektrikas sugebės greitai atrasti elektronikos gedimo priežastį ir ją pašalinti.

Pasitelkiant į pagalbą pažangią diagnostinę įrangą profesionalus autoelektrikas gali tiksliai diagnozuoti visus gedimus ir pasiūlyti racionalius sprendimus, kurie padės išvengti pasikartojančių to paties tipo elektronikos problemų ateityje.

Profesionalus automobilių šaltkalvis – stiprioji autoserviso grandis

Automobilių šaltkalvis įprastai atlieka įvairius transporto priemonės remonto darbus susijusius su automobilio važiuokle. Profesionalus ir savo darbą išmanantis šaltkalvis geba greitai prisitaikyti prie skirtingų automobilių modelių ir įžvelgti paprastam žmogui ar mažiau patirties turinčiam darbuotojui pakankamai sunkiai pastebimus automobilio gedimus bei efektyviai juos pašalinti.

Šio privalumo dėka transporto priemonės savininkas išvengia rimtesnių automobilio problemų ir didesnės automobilio remonto sąskaitos.

Kruopštus variklių meistras – būtinybė kiekvienam autoservisui

Kokybiškas variklio remontas – atsakingas darbas, kuris reikalauja ypatingo kruopštumo, specializuotų žinių bei ilgametės šio techninio darbo patirties. Profesionalus variklių meistras ne tik geba nustatyti tikslias variklio gedimo priežastis bet ir pritaikyti maksimaliai tam tikram gedimo atvejui pritaikytą remonto metodą.

Savo darbą išmanantis variklių meistras, atlikdamas išsamią variklio diagnostiką gali įžvelgti pirmuosius gedimo požymius, kuriuos pašalinus išvengsite kapitalinio variklio remonto poreikio ir sutaupysite tikrai nemažai laiko bei pinigų.

Padangų montavimo specialistas – dar vienas autoserviso privalumas

Nors padangų montavimas daugeliui žmonių atrodo kaip pakankamai nesudėtingas ir greitai įgyvendinimas procesas, visgi netinkamai ar nekruopščiai sumontuotos padangos bei ratai gali suteikti labai nemalonias pasekmes.

Blogai subalansuoti ratai dažnai įtakoja automobilio vibraciją, o neatsakingai atlikti padangų montavimo darbai gali pakenkti ratlankių būklei. Tad specialistas, kuris gali užtikrinti nepriekaištingai atliekamus padangų bei ratų montavimo procesus ir kokybišką ratų balansavimą yra vertybė, kuria turėtų džiaugtis kiekvienas, savo darbuotojus vertinantis autoservisas.

Kiekvienais metais Lietuvos keliuose pasirodo vis gražesnės, unikalesnės bei naujesnės, kardinaliai skirtingus ir išskirtinai prabangius automobilių gamintojus atstovaujančios transporto priemonės. Negana to, tiek senesnių, tie naujesnių transporto priemonių kiekis keliuose kasmet tik didėja.

Tad savaime suprantama, jog tiek aukščiausius remonto darbų kokybės standartus atstovaujantys autoservisai, tiek kuklesni ir ne itin kokybiškai darbą atliekantys servisai tikrai nesusiduria su klientų trūkumu.

Visgi kiekvienas savo vardą gerbiantis autoservisas iš visų jėgų stengiasi ne tik pritraukti naują klientą, bet ir paversti jį pastoviu. O besąlygišką kliento pasitikėjimą padeda pelnyti tikrai ne itin žema paslaugos kaina, o aukšta darbų kokybė bei profesionalus autoserviso kolektyvas, kuriam ir reikėtų skirti pagrindinį dėmesį.

Conditum promo inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.322

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video