2024/04/19

 

40 PAUKŠČIŲ DIENĄ – ATIDUOKITE DUOKLĘ SIELAI

Rasos Čepaitės nuotrauka

Kovo 10-oji – 40-ies paukščių diena.

Nuo senovės šią dieną buvo švenčiamas paukščių parskridimas. 40 paukščių diena vadinama todėl, kad apytikriai tiek paukščių rūšių iš Lietuvos išskrenda žiemoti į svetimas šalis, o pavasarį sugrįžta į gimtinę.

HOROSKOPAS kovo 10 d.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Tai gali būti puiki diena, jei neturite priešų ir nekamuoja konkurencijos sindromas. Kur kas maloniau į žmones žvelgti kaip į draugiškus sutvėrimus. Tuomet lengviau prisitrauksite ir meilę, ir verslo sėkmę, ir gerėjančią savijautą.

JAUTIS. Galite gauti darbo pasiūlymą, kvietimą į projektą ar pan. Jei tai nėra aktualu, šiandien daug dėmesio skirsite mitybai, dietai, sveikatos ir grožio profilaktikai. Nusivilsite, jeigu to niekas nepastebės ir nepagirs, tačiau taip neturėtų nutikti.

DVYNIAI. Šiandien iš jūsų bus laukiama komplimentų, humoro, meilės. Tikriausiai bendrausite su romantiškai nusiteikusiais ar kūrybiškai turtingais žmonėmis. Galbūt sėkmingai suorganizuosite kokią nors pramogą, susirinkimą ar kt.

VĖŽYS. Užsiimsite buitinėmis pareigomis, tačiau norėsis pasikeitimų, neįprastų įspūdžių. Turėkite omenyje, jog ne kažkas kitas, tik jūs patys galite padaryti, kad jums ir šalia esantiems būtų įdomiau, jaukiau.

LIŪTAS. Šios dienos aplinkybės skatins bendrauti, rašyti, dalintis informacija, reklamuoti. Nebloga diena sutartims, studijų atsiskaitymams, pervežimams, komercijai.

MERGELĖ. Galite įsigyti norimą daiktą, užsisakyti reikalingą paslaugą. Kita vertus, nerimausite, ar pavyks įtikti tam asmeniui, kuriam perkate dovaną ar ruošiate staigmeną.

SVARSTYKLĖS. Jums nebūtinai pavyks gauti planuotų pinigų, sudaryti sutartį. Tačiau nuotaiką praskaidrins meilės laiškas, flirtas, paskirtas pasimatymas, artimo žmogaus pažadas ar kt.

SKORPIONAS. Būtų geriausia, kad šiandien nealintumėte savęs svarbiais darbais ir kontaktais. Verčiau atiduokite duoklę sielai – medituokite, kontempliuokite, mėgaukitės ar užsiimkite menais, labdaringa veikla.

ŠAULYS. Pravartu megzti naujus asmeninius ir dalykinius ryšius. Galimas darbo interviu, o po jo – turiningas laisvalaikis. Regis, traukte trauks pasilinksminimai, meilė, sportinės pramogos.

OŽIARAGIS. Jūsų praktiškumas leis greitai ir sklandžiai sutvarkyti darbo bei kitus reikalus. Tikėtini pasiūlymai, kaip papildyti piniginę. Tuo tikslu gali tekti papildomai padirbėti.

VANDENIS. Galvosite apie ateities planus, studijas. Regis, kelionė, išvyka, kultūrinis renginys suteiks įspūdžių, kurie ilgai neišblės. Nebloga diena pasireikšti pedagogikos, šou verslo ar sporto srityje, dalyvauti tarptautiniame renginyje.

ŽUVYS. Jeigu šiandien susimąstysite apie tai, dėl ko stengiatės, ką mylite, ko siekiate, tai jūsų atsakymai veikiausiai jus nustebins. Taps aišku, kodėl sulaukiate tokio, o ne kitokio atoveiksmio. Tai gali padėti jums nusibrėžti teisingesnes gaires.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video