2024/04/20

 

HOROSKOPAS KOVO 8 D.

Jurgos Banionienės nuotrauka

Kovo 8-oji – Tarptautinė moterų solidarumo diena.

Šios šventės užuomazgos, kaip teigiama, dar atsiradusios antikos laikais. Esą tam tikrą dieną Graikijoje moterys reikalaudavo ypatingo savo vyrų dėmesio, net kariaujantys vyrai tądien turėdavo nutraukti visus karus ir būti su savo moterimis.

Tačiau tikroji Tarptautinė moters diena atsirado dėl politinių priežasčių. 1899 m. socialdemokratė Klara Cetkin pirmoji pradėjo kovoti dėl lygių moterų ir vyrų teisių. 1907 m. jos iniciatyva Štutgarte buvo surengta pirmoji tarptautinė moterų konferencija, o 1910 m. Kopenhagoje vyko moterų konferencija, kurioje jau dalyvavo apie 100 įvairių šalių atstovių. K. Cetkin pasiūlė kasmet vieną dieną skirti dėmesio moters kovai už laisvę ir lygias teises. 1911 m. kovo 8 d. pirmą kartą Tarptautinė moters diena paminėta Vokietijoje, Australijoje, Danijoje, Švedijoje.

HOROSKOPAS kovo 8 d.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Regis, keista savijauta paskatins skirti lėšų sveikatos ir grožio profilaktikai ar atstatymui. Tinkamos bei savalaikės priemonės padės pasijusti geriau ir dvasiškai, ir fiziškai. Vakare, regis, išsiaiškinsite santykius, kurie kėlė nerimą.

JAUTIS. Būsite nusiteikę aktyviau siekti savirealizacijos, džiuginti dėmesiu savo mylimuosius, vaikus, plėsti akiratį, peržiūrėti kelionių pasiūlymus. Galimos šiokios tokios naujovės, susijusios su profesine ar visuomenine veikla.

DVYNIAI. Šį rytą nuotaiką akimirksniu gali sugadinti netikėtas incidentas, įžeidimas ar nuostolis. Vakare gali pavykti smagiai praleisti laisvalaikį, pradžiuginti artimuosius.

VĖŽYS. Jeigu jums pavyks gerai išsimiegoti, būsite darbingi, produktyvūs. Visgi vakarop norėsis skubėti namo, atitrūkti nuo bet kokio viešo dėmesio ir darbų.

LIŪTAS. Regis, siekiate pagerinti šeimos gyvenimo sąlygas. Pravers pasiūlymai ir patarimai, kaip moderniau ir pigiau kažką įsirengti, pertvarkyti. Visgi būkite atidūs, kad neapsigautumėte dėl kokybės ir kainos.

MERGELĖ. Nemaloni rytinė informacija arba keista savijauta gali nekaip paveikti nuotaiką. Apie tai nebegalvosite, kai užsiimsite svarbiais darbais ir rūpesčiais. Vakaras turėtų būti malonus, ypač jei jums bus atlyginta už suteiktą paslaugą.

SVARSTYKLĖS. Iš ryto būsite gana tingiai nusiteikę, inertiški, tačiau popiet stiprės emocionalumas, daugės energijos. Vakare be vargo įvesite tvarką namuose. Regis, noriai prisidės ir šeimos nariai. 

SKORPIONAS. Šiandien neblogai seksis komandinis darbas, bet kokia kolektyvinė veikla, tačiau pavakariais jau nieko nenorėsite matyti ir veikti. Pajusite ramybės, vienatvės poreikį.

ŠAULYS. Nors būsite darbštūs, jūsų keistas elgesys, neįprastas manevravimas iš ryto gali nekaip paveikti darbo eigą arba kolegų, klientų nervus. Vakare galimi naudingi susitikimai.

OŽIARAGIS. Nepažįstamas žmogus gali jus skatinti ryžtis svarbiam žingsniui. Protingais argumentais šiandien jums pavyks pagerinti savo įvaizdį. Tai, kas dažnai lieka nepastebėta, šį kartą sulauks įvertinimo.

VANDENIS. Tikėtina, kad iš pat ryto skubėsite tvarkyti nebaigtų reikalų, susijusių su mokesčiais, nuosavybe, verslu, o popiet jau veršitės kažkur vykti ar užsiimti nekasdieniška veikla.

ŽUVYS. Iš ryto gali kilti problemų dėl šeimos nario arba jūsų sveikatos ar tiesiog keistos savijautos. Įdienojus būsite gana aktyvūs. Jeigu veiksite darniai kartu su kitais, be kliūčių pasieksite norimų rezultatų.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video