2024/03/28

 

HOROSKOPAS KOVO 7 D.

Jurgitos Žiukaitės nuotrauka

AVINAS. Reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į profesinę kvalifikaciją ir mokytis naujų dalykų, kol nesulaukėte nemalonių pastabų. Pravartu labiau įsigilinti į tai, ką ketinate kitiems pranešti – ar tai iš tiesų būtina ir nėra tik paskalos be faktų.

JAUTIS. Gali intriguoti naujos virtualios pažintys, džiugins visuomeninė veikla, augantis populiarumas. Visgi nesitikėkite iš to didelės naudos. Nepasiduokite lengvabūdiškoms pagundoms.

DVYNIAI. Šiandien stenkitės būti apdairūs. Saugokite artimuosius, nuosavybę nuo nesąžiningų žmonių. Artimam žmogui skirkite pakankamai dėmesio, stebėkite jį, ypač jei jis linkęs viršyti greitį kelyje ar svaigintis.

VĖŽYS. Šiandien būsite imlūs informacijai, ypač naujienoms apie pažįstamus žmones. Galite daug laiko praleisti virtualiai ir kitaip bendraudami, plepėdami apie nesvarbius reikalus. Tokiu atveju sulauksite pastabų arba sakysite jas kitiems.

LIŪTAS. Galima veikla ar pažintis, kuri iš pat pradžių labai suintriguos. Visgi nebūtinai gausite tai, ką vylėtės jau beveik turį savo rankose. Nederėtų išlaidauti ir per daug žadėti.

MERGELĖ. Tam tikras užsiėmimas, pasiūlymas ar dvasinė praktika gali suintriguoti, bet netrukus gerokai nuvilti. Neskubėkite aklai žavėtis naujomis teorijomis.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nesiimkite atsakingų darbų. Jeigu įmanoma, atsiribokite nuo to, ko negalite pakeisti. Gali paaiškėti, kad jūsų fantazijos ne visiškai atitinka tikrovę.

SKORPIONAS. Vargu ar pavyks viską padaryti taip, kaip norite ir tikitės. Daug kas priklausys nuo aplinkybių ir kitų žmonių. Galite būti įvelti į nesusipratimus, intrigas. Būkite atidesni artimiems žmonėms, draugams.

ŠAULYS. Kantriai dirbkite įprastinius darbus ir stenkitės išlikti ramūs. Mandagiai bendraukite su kolegomis ir klientais. Išeidami iš namų, pažiūrėkite, ar užsukote dujų, vandens čiaupus.

OŽIARAGIS. Šiandien norėsis lėkti kur nors toliau nuo įgrisusios rutinos, keisti gyvenimo ritmą. Pamažu ir nuosekliai siekite savo tikslų, nesidairydami į netikrus autoritetus. Atsargiai kelyje.

VANDENIS. Šiandien bus nelengva dorai elgtis tose situacijose, kuriose įmanoma pasinaudoti svetimu geru ar kito žmogaus neapdairumu. Kita vertus, galite pajusti, kad mėginama pasinaudoti ir jumis.

ŽUVYS. Ši diena panardins jus į svetimus rūpesčius. Kažkam reikės jūsų patarimo, pagalbos ar tarpininkavimo. Visgi gali stigti tarpusavio pasitikėjimo, nuoširdumo. Venkite per daug žadėti ar versti kitą žmogų kažką tvirtai pažadėti, įsipareigoti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video