2024/04/25

 

HOROSKOPAS KOVO 6 D.

Metanojos Žilėnaitės nuotrauka iš redakcijos archyvo

AVINAS. Šiandien pravartu imtis iniciatyvos, jei norite kažką pradėti ar patobulinti. Derėtų peržiūrėti dokumentus ir įvesti reikiamą tvarką tiek juose, tiek darbo aplinkoje. Skirkite pakankamai dėmesio ir sau – sveikatai, išvaizdai.

JAUTIS. Šiandien pagerinsite šeiminius bei meilės santykius, įnešite pagyvėjimo į asmeninį gyvenimą. Tik nepakenkite savo reputacijai netinkamu elgesiu už namų sienų.

DVYNIAI. Jums teks rimtai pasistengti, kad suderintumėte profesinius ir asmeninius reikalus. Bet koks aplaidumas darbe bus iš karto pastebėtas ir gali patuštinti piniginę.

VĖŽYS. Šiandien pravartu nevengti kontaktų, nes galite gauti informacijos, kuri jums bus naudinga arba užkirs kelią neteisingam pasirinkimui, galimoms klaidoms.

LIŪTAS. Regis, jums labai rūpės nuosavybės, pinigų, interjero klausimai. Galbūt esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Jei ką nors samdėte paslaugai be oficialios sutarties, galite patirti tam tikrų keblumų.

MERGELĖ. Pasižymėsite veiklumu ir nenoru nusileisti konkurentams. Tikriausiai kils ūpas ginti ir stiprinti savo pozicijas, gal net teisiniu keliu. Visgi nenorėkite per daug, kad neliktumėte su pašlijusia reputacija ar sveikata.

SVARSTYKLĖS. Būsite emociškai ir fiziškai pažeidžiami. Keisti nesusipratimai, apkalbos, intrigos gali įnešti sumaišties. Būtų geriau, kad kol kas nedarytumėte jokių išvadų – tegul išsisklaido migla ir išryškėja, kas yra kas iš tikrųjų. Tausokite sveikatą.

SKORPIONAS. Šiandien viskas klostysis neblogai, jei sugebėsite neįsižeisti dėl kitų žmonių atvirumo, pastabų bei patarimų. Svarbu to nesureikšminti ir būti tolerantiškiems.

ŠAULYS. Gana produktyvi diena savarankiškiems, dalykiškiems žmonėms. Tikėtinas įtakingų asmenų palaikymas. Kita vertus, gali labiau išryškėti spragos, patirties stoka.

OŽIARAGIS. Galite sulaukti žinių iš teisėtvarkos ar kitos institucijos arba iš užsienyje dirbančių, viešinčių artimųjų. Galbūt teks organizuoti pasitikimą ar išlydėjimą. Palanku mokytis naujų dalykų, konsultuotis, rengti straipsnius, interviu.

VANDENIS. Pravartu apsvarstyti, ką ir kaip ketinate daryti dalykinėje, finansų srityje. Turite pagalvoti, kaip išvengti finansinių keblumų, išlaidų, nuostolių, gal net apsidrausti. Laiku sumokėkite įmokas.

ŽUVYS. Gali tekti sukti galvą dėl teisinių peripetijų, švietimo ar studijų klausimų. Sukaupkite reikalingos informacijos, pasitarkite su kitais. Regis, tuomet sugebėsite įrodyti tai, ką norite įrodyti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video