2024/03/28

 

ASTROLOGŲ PATARIMAS – ŽVELGTI OPTIMISTIŠKIAU

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kovo 4-oji – Šv. Kazimiero, Lietuvos globėjo, diena; Kovarnių diena; Tarptautinė akiniuočių diena; Tarptautinė ŽPV žinomumo diena.

1521 metais popiežius Leonas X paskelbė karalaitį Kazimierą šventuoju, dar po kelerių metų šv. Kazimieras paskelbtas Lietuvos dangiškuoju globėju.

Kovarnių diena – sena lietuvių šventė, skirta pavasariui pašlovinti. Šiuo metu į Lietuvą parskrenda kovarniai, kovai.

Kovo 4-oji paskelbta akiniuočių diena. Kažkada sąvoka „akiniuotis“ skambėjo įžeidžiamai, tačiau dabar akiniai ‒ madingas aksesuaras, protingo žmogaus požymis.

Kovo 4 d. paskelbta Tarptautine ŽPV žinomumo diena, siekiant atkreipti dėmesį į šią dažną ir pavojingą ligą. ŽPV ‒ žmogaus papilomos virusas. Yra nustatyta daugiau nei 200 ŽPV tipų. Penktadalis jų aptinkami lytinių organų gleivinėje ir yra lengvai perduodami lytinių santykių metu.

HOROSKOPAS kovo 4 d.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Gera diena intelektiniams ir kūrybiniams užsiėmimams. Kūrybinė ugnelė pravers, kad ir kuo užsiimtumėte. Visgi meilės reikalai klostysis prieštaringai. Mylimam žmogui ir vaikams skirkite daugiau dėmesio.

JAUTIS. Būsite labai jautrūs, linkę greitai įsižeisti, susinervinti ir net kerštauti. Labiau norėsis leisti laiką su šeima, rūpintis buitimi, nei užsiimti kuo nors kitu. Patiks ramybė, jaukus intymumas.

DVYNIAI. Padaugės bendravimo su įvairiausiais žmonėmis. Galite gauti intriguojamos informacijos. Turėsite galimybę įvertinti jus dominančio asmens požiūrį į jus bei vykstančius įvykius.

VĖŽYS. Būsite nusiteikę šiek tiek rizikuoti srityse, susijusiose su nekilnojamuoju turtu, investicijomis, šeimos gerove. Turite aiškiai žinoti, ko norite, tuomet pasirinkimai nenuvils.

LIŪTAS. Jeigu ryte per anksti prabusite, turbūt neišvengsite neigiamų minčių bei emocijų. Įdienojus nestokosite polėkio, ištvermės ir pavyks kūrybingai padirbėti. Galite pajusti nuotykių alkį.

MERGELĖ. Bus sunku laviruoti tarp noro tingėti ir būtiniausių pareigų. Norėsis rasti vietelę, kur galima bent trumpai pabūti vienumoje, pagalvoti apie gyvenimo prasmę, pasvajoti. Saugokite sveikatą, nesivelkite į intrigas. 

SVARSTYKLĖS. Regis, seksis megzti pažintis, reikštis socialiniuose tinkluose ir pan. Veikiausiai susitarsite dėl susitikimų, kuriems anksčiau stigdavo laiko ir noro.

SKORPIONAS. Gali išryškėti dalykai, kurių anksčiau nepastebėjote. Tikriausiai tai neramins, tačiau atviromis akimis lengviau apeiti kliūtis. Galbūt net pajusite, kad galimybių turite daugiau nei anksčiau.

ŠAULYS. Gali būti, kad gausite žinių iš užsienio, kurios sukels nerimo. Jeigu keliaujate arba laukiate kažko iš toli atvykstant, turėsite aktyvios veiklos nuo pat ankstaus ryto. Domins su studijomis, politinėmis aktualijomis susijusios naujienos.

OŽIARAGIS. Tikėtini internetiniai prekių užsisakymai, finansiniai atsiskaitymai ar sandoriai. Turite būti racionalūs, atidūs. Bendraudami nesiremkite išankstine nuomone, tuomet daug ką išvysite taip, kaip yra iš tikrųjų.

VANDENIS. Šiandien daug kas priklausys nuo jūsų požiūrio į gyvenimą bei tarpusavio santykių. Pasistenkite pažvelgti į situaciją objektyviau, optimistiškiau, neatsiribokite nuo kitų žmonių.

ŽUVYS. Jeigu ieškote papildomo darbo, bendravimas bei naršymas internete gali būti sėkmingas. Pažįstamas asmuo tikriausiai pažadės prisidėti realizuojant kažkokį planą

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video