2024/03/29

 

KOVO 2 D. HOROSKOPAS

Jurgos Banionienės nuotrauka

AVINAS. Daugiausia jėgų ir laiko šiandien atims buitinė rutina. Teks rūpintis paprastais praktiniais dalykais, namų ūkiu, šeima, sveikata, įvaizdžiu. Iš pažįstamo asmens galite gauti viliojamą pasiūlymą.

JAUTIS. Tinkamas metas pasidomėti artimų žmonių, vaikų reikalais, ieškoti reikalingos informacijos, teikti interviu ar pan. Galite gauti pastabų darbe. Kritikos neišvengsite, jei užsiimate politine veikla.

DVYNIAI. Ne viskas bus nuspalvinta šviesiomis spalvomis, tačiau susidariusi situacija skatins jus pranokti pačius save. Tikriausiai pagaliau suprasite, ką turite daryti, kad pasijustumėte turtingesni ir atsparesni išbandymams.

VĖŽYS. Būsite labai emocionalūs. Dėl skonių ir interesų skirtumo gali kilti nedidelių konfliktų. Kaip bebūtų, jums seksis įtikinti svarbius asmenis savo argumentais. Galite susitarti dėl įsidarbinimo, atlygio už paslaugą, darbą ar pan.

LIŪTAS. Netinkama diena rimtiems reikalams. Visgi pavyks perprasti slaptas konkurentų gudrybes, motyvus ir kai ką pakreipti sau naudinga linkme. Saugokitės infekcijų.

MERGELĖ. Su draugais ar bendraminčiais šiandien nesunkiai rasite bendrą kalbą ir bendrų užsiėmimų. Kažkas jums gali labai padėti, teisingai patarti. Arba tokie kilnūs geradariai kitiems būsite jūs.

SVARSTYKLĖS. Neblogai seksis numatyti darbai, derybos su konkurentais. Derėtų ramiai aiškintis tuos santykius, kurie jus kuo nors įpareigoja. Atlikę būtinus darbus, susitikite su draugais, gerbėjais.

SKORPIONAS. Šiandien jums pavyks sužibėti kompetencija ir darbštumu. Galite gauti gerą darbo pasiūlymą. Iš toli gali atvykti svarbus asmuo arba patys gausite pakvietimą į konferenciją, renginį.

ŠAULYS. Ši diena žada stiprių įspūdžių. Regis, jaudins meilės prisipažinimai, daug žadantis flirtas, komplimentai. Galite gauti atlygį už kūrybinę veiklą arba naujo projekto pasiūlymą. Palanku pasirašyti rimtą sutartį.

OŽIARAGIS. Šiandien aplink jus visi jausis teisūs, protingi, nors nebūtinai taip ir bus. Tai gali jus kiek išmušti iš vėžių, tačiau nuovokumas padės apginti savo poziciją.

VANDENIS. Šiandien galite nepriekaištingai pasirodyti profesinėje ar mokslinėje veikloje. Galbūt atsiras reikalingas žmogus, savalaikis pasiūlymas, pranešimas, kuris išplėš jus iš netikrumo gniaužtų. Tikėtinas malonus komplimentas, flirtas.

ŽUVYS. Šią dieną skaidrins kalbos apie malonius dalykus – meilę, puikius pirkinius, kokybiškas paslaugas, vaikų sėkmę ir pan. Kita vertus, ne viską dera viešinti ir savaip interpretuoti, nes galite paskleisti tai, ko nederėtų. Saugokite sveikatą ir reputaciją.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video