2024/04/25

 

KOVO 1-OJI – NULINĖS DISKRIMINACIJOS DIENA

Unsplash nuotrauka

Šią dieną viso pasaulio žmonės raginami pasipriešinti visų tipų diskriminacijai: dėl skirtingos lyties, rasės, tautybės, kalbos, seksualinės orientacijos ir kt. Diskriminacija darbe, mokykloje, sveikatos priežiūros įstaigose ir kitose srityse riboja žmonių galimybes visapusiškai ir prasmingai dalyvauti visuomenės gyvenime, rūpintis savimi ir savo šeima.

HOROSKOPAS kovo 1 d.

AVINAS. Tikėtinas užsidegimas gerinti gyvenimo sąlygas arba kurti, gausinti šeimą, įsigyti norimą objektą, pakovoti dėl trokštamo įvertinimo, patinkančio asmens dėmesio ar pan. Galima nauda iš nuomos, amatų.

JAUTIS. Šiandien puikiai susivoksite situaciją, informacijos marias, pasižymėsite gera reakcija. Regis, nebus kliūčių susitarti dėl aktualių jums dalykų. Saugokitės avarijų.

DVYNIAI. Šiandien būtų nedovanotina skęsti rutinoje, ypač jei kils įdomių ir naudingų idėjų. Gerų patarimų galite sulaukti iš įtakingo ar turtingo pažįstamo. Galimi ir romantiški susižavėjimai.

VĖŽYS. Šį kartą emocijos jums netrukdys dirbti. Regis, jos kaip tik suveiks kaip pozityvus postūmis siekiant pripažinimo darbe, geresnio uždarbio ar pan. Turbūt aiškiau suformuluosite savo taupymo tikslą. Tai gali būti kelionė, nepigūs mokymai.

LIŪTAS. Šiandien svajosite apie tolimą kelionę, stažuotę, reikšmingą projektą ar kitą tikslą, tačiau dėl konkurencijos ir tam tikrų aplinkybių daug kas atrodys nerealu. Patikėkite savo nuojauta, jeigu ji sakys, kad viskas įmanoma.

MERGELĖ. Jus gali sudominti reikšminga investicija arba galimybė užsidirbti įsitraukus į siūlomą projektą. Dalykinis pasiūlymas išties gali būti pelningas.

SVARSTYKLĖS. Galite sulaukti naujovių darbe, o galbūt ir siūlymo keisti darbo vietą ar metodus. Galite jaustis atakuojami neabejingai nusiteikusių priešingos lyties atstovų. Svarbesniuose reikaluose nesivadovaukite emocijomis.

SKORPIONAS. Šiandien galite gauti lauktą žinią iš oficialios institucijos ar banko. Galite sudaryti naudingą sutartį. Tik venkite naudotis tarnybine padėtimi, jei norite gero poslinkio.

ŠAULYS. Žmogus iš artimos aplinkos gali prašyti paskolos arba pats paskolinti jums pinigų. Už dalykinį protegavimą ar kitokią paslaugą jums gali būti pasiūlyti naudingi mainai. Džiugins meilės intrigos.

OŽIARAGIS. Norėsis aktyviau veikti profesinėje srityje, konkuruoti, siekti kažko naujo. Tikėtina, jog atsiras galimybė užsidirbti pinigų, parduoti, pakeisti ar įsigyti norimą objektą.

VANDENIS. Darbe turėtų sektis gana neblogai. Galimas pasiūlymas dėl geresnio darbo, derybos dėl atlygio ar pan. Daugės romantiško polėkio. Galimos smagios žinutės, flirtas. Verta labiau rūpintis sveikata, mityba, gerinti darbo ir gyvenimo sąlygas.

ŽUVYS. Sudėtingiems, nuobodiems darbams diena nepalanki, tačiau pedagogikai, kūrybai ir romantikai kaip tik tinkama. Gerų vilčių gali sukelti netikėtas dėmesys, pasiūlymas. Regis, džiugins vaikai.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video