2024/03/29

 

KEIČIASI LEIDIMŲ-HIGIENOS PASŲ IŠDAVIMO TVARKA

NVSC nuotrauka

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja, kad nuo trečiadienio įsigalioja Leidimų-higienos pasų (LHP) išdavimo taisyklių pakeitimai.

Nuo kovo 1-osios nebebus išduodami popieriniai higienos pasai ir valstybės rinkliava turės būti sumokėta iki higienos paso išdavimo.

NVSC primena, kad už leidimų-higienos pasų išdavimą ir patikslinimą yra imama valstybės rinkliava.

Fiziniai, juridiniai asmenys ar filialai, gavę NVSC informaciją apie mokėtiną rinkliavą, ją turės sumokėti iš anksto per 10 darbo dienų nuo šios informacijos išsiuntimo dienos

Nuo šiol popierinis LHP pareiškėjui nebus išduodamas; išduotas, sustabdytas, panaikintas ar dalinai panaikintas LHP bus įrašomas į Licencijų informacinę sistemą.

Taip pat primenama, kad LHP išduodamas neterminuotam laikui, tačiau priklausomai nuo aplinkybių būtina kreiptis į NVSC dėl jo tikslinimo, galiojimo sustabdymo, galiojimo sustabdymo panaikinimo arba galiojimo panaikinimo.

Paraišką ir dokumentus LHP gauti galima pateikti per viešųjų elektroninių paslaugų portalą „Elektroniniai valdžios vartai“, atvykus į NVSC departamentą ar jo skyrių rajone, paštu, per įgaliotą atstovą arba per Nacionalinę elektroninių siuntų pristatymo informacinę sistemą.

LHP paraiškos formą galima rasti čia

NVSC inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video