2024/04/23

 

SOCIALINIO TEISINGUMO DIENĄ BŪKITE ATIDŪS

Banguolės Aleknienės-Andrijauskės nuotrauka

Vasario 20-oji – Pasaulinė socialinio teisingumo diena.

Vasario 20-oji Jungtinių Tautų iniciatyva paskelbta Pasauline socialinio teisingumo diena. Minima nuo 2009 m., skatinant atkreipti visuomenės dėmesį į skurdą, socialinę atskirtį ir nedarbo problemas.

HOROSKOPAS vasario 20 d.

AVINAS. Šiandien jums stigs valios, ryžto, tačiau veiks stipri nuojauta, skleisis meniniai gebėjimai. Ieškokite atsakymų į svarbius jums klausimus, gvildenkite paslaptis.

JAUTIS. Galite pradėti lankyti užsienio kalbos ar kitokius kursus, imtis naujo projekto, kuris pareikalaus ir jėgų, ir lėšų. Regis, gerų patarimų sulauksite iš pažįstamo žmogaus, partnerio ar kolegų.

DVYNIAI. Regis, kils noras stiprinti savo autoritetą, įtaką, daugiau darbuotis. Stenkitės rasti būdų, kaip įkūnyti tai, kas svarbu ne vien jums. Tam reikalinga ne tik išsami informacija, bet ir empatija

VĖŽYS. Veikli, akiratį plečianti diena. Seksis megzti reikalingus ryšius, įtaigiai kalbėti, dėstyti ar atsakinėti. Įspūdžių ir veiklos netrūks kūrybingiems asmenims, pedagogams, politikams bei turintiems reikalų su užsieniečiais.

LIŪTAS. Profesinės, finansinės problemos neleis atsipalaiduoti. Galite turėti reikalų su bankų, oficialių įstaigų darbuotojais, mokesčių pareigūnais. Tvarkydami finansinius dokumentus, būkite atidūs.

MERGELĖ. Tikėtini oficialūs kontaktai, teisiniai ar finansiniai reikalai. Tikriausiai pavyks draugiškai susitarti aktualiais klausimais ne tik su partneriais, bet ir su oponentais, konkurentais.

SVARSTYKLĖS. Palanku išbandyti šį tą naujo, ypač jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, dalykine veikla ar gyvenimo būdu. Regis, kils minčių, kaip tai pakeisti, tobulinti.

SKORPIONAS. Ir su partneriais, ir su konkurentais šiandien galite tikėtis produktyvių susitarimų, aptarimų. Galbūt rasite naujų sąjungininkų. Iš priešingos lyties galite gauti viliojamų pasiūlymų. Seksis scenoje, šou versle.

ŠAULYS. Mintys suksis apie šeimą, namus, artimųjų poreikius ir problemas. Jeigu vadovausitės pozityviomis emocijomis ir geranorišku požiūriu, tai ir jums, ir šalia esantiems bus tik geriau.

OŽIARAGIS. Turėsite daug reikalų, pokalbių. Sumanumą demonstruosite tvarkydami komercinius reikalus, siekdami išgauti ar apdoroti informaciją, užmegzti naujus ryšius. Galite sudaryti sutartį.

VANDENIS. Tai turėtų būti produktyvi diena. Gali išsispręsti aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo investicijų klausimas. Galbūt susitarsite dėl naudingo kontrakto.

ŽUVYS. Šiandien būsite nusiteikę bendrauti, mokytis naujų dalykų. Augs meninis įkvėpimas, grožio pojūtis. Visgi nemaža avarijų, traumų, nuostolių grėsmė. Nepraraskite apdairumo.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video