2024/04/24

 

HOROSKOPAS VASARIO 19 D.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Tikėtina draugiška kompanija, kolektyvinės pramogos. Nusimato susitikimas su meniškos prigimties pažįstamu ar šiaip keistuoliu. Saugokitės sukčių.

JAUTIS. Jeigu norisi padirbėti, imkitės buitinių ar ūkinių darbų. Turėtumėte apdairiai suklusti dėl nuotykių ir įvairių aferų. Pasisaugokite įtartinų asmenų, tariamai galinčių pasiūlyti darbą, lengvą uždarbį ar pan.   

DVYNIAI. Šią dieną mintimis, internetu arba kūniškai galite lėkti tolyn nuo kasdienybės. Jeigu vykstate į tarptautinį renginį ar pan., tikėtinas nuotykis su pasekmėmis. Visgi internetinei romantikai negaiškite per daug laiko.

VĖŽYS. Tikėtini stiprūs ir prieštaringi jausmai. Neišvengsite nesusipratimų santykiuose su aplinkiniais. Teks išsisukinėti, teisintis, žadėti. Galimos nemažos išlaidos.

LIŪTAS. Būsite linkę žaisti kitų jausmais, ieškoti nuotykių. Galite susipainioti savo santykiuose ir sukelti nesusipratimų. Galbūt įsigysite vertingą daiktą ar meno dirbinį.

MERGELĖ. Regis, kažkuo nustebins romantiškai nusiteikęs asmuo, gerbėjas arba jūsų vaikai. Augintiniai taip pat reikalaus daugiau dėmesio. Praverstų sveikesnės mitybos dieta.

SVARSTYKLĖS. Galite sulaukti nekviestų svečių arba kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Seksis kūrybinio darbo atstovams, grožio paslaugų teikėjams.

SKORPIONAS. Pasimėgaukite namų ramybe. Neprimeskite savo norų ir elgesio modelio šeimos nariams – leiskite jiems patiems nuspręsti, palaikyti jums draugiją ar ne, bei kuo norėtų užsiimti. 

ŠAULYS. Atsakykite į laiškus, pildykite duotus pažadus. Bendraudami su aplinkiniais kontroliuokite savo kalbą, nes netyčia per jūsų liežuvį į viešumą gali iškilti svetimos paslaptys.

OŽIARAGIS. Iš pat ryto auklėsite vaikus tokia maniera, kad jie nepasijustų lepinami. Ir sau, ir kitiems priminsite apie taupymą, pareigas ir pan. Įdienojus labiau atsipalaiduosite ir pamiršite kai kuriuos savo sugalvotus apribojimus.   

VANDENIS. Iš pat ryto nuotaiką gali sugadinti kaprizų turintys šeimos nariai savo keistais reikalavimais ar priekaištais. Gali būti, kad jūs išties esate verti kritikos dėl savo elgesio. Galvokite, ką kalbate.

ŽUVYS. Nesiveržkite sunkiai dirbti ir intensyviai bendrauti. Brangiai kainuoti gali viešai išsakytos intymios mintys, atskleistos paslaptys. Vertėtų atsiriboti, atitrūkti nuo šurmulio.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video